Humanitarni tiket u podne: Jelica Sretenović tipuje za Podrži život

Izvor: MozzartSport.com, 12.Mar.2017, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Jelica Sretenović tipuje za Podrži život

Poznata glumica igra prelaze u kombinaciji s golovima

MOZZARTOV „Humanitarni tiket u podne“ ima čast da sa još jednom Jelicom podeli svoj dobrotvorni rad. Ovoga puta reč je o čuvenoj srpskoj glumici Jelici Sretenović.  Svima dobro poznata Koka iz gledane serije Bolji život daće sve od sebe da podrži život svima kojima je to potrebno. Jelica je odlučila da ukoliko njen tiket bude dobitan sredstva uputi fondaciji Podrži život. MOZZARTOV >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << humanitarni rad će je podržati u tome. Nadamo se da će popularni Burazer iz Vojne akademije uspeti da istipuje dobitnu kombinazziju.

Da se podsetimo, tokom semice na isteku gosti „Humanitarnog tiketa u podne“ bili su: trener Cedevite Veljko Mršić koji je tipovao za SOS Dečje selo Obrenovac, popularni radijski voditelj Dragan Ilić, koji je samo zbog naše humanitarne akcije odlučio da odigra tiket, a potencijalni dobitak je usmerio ka Svratištu za decu bez roditeljskog staranja, potom poznati glumac Slavko Štimac koji je igrao za NURDOR, pomenutim učesnicima nedostajao je po gol za humanitarni dobitak, zlatni vaterpolista Slobodan Nikić, tipovao za Savez gluvih i nagluvih Srbije, tim menadžer A fudbalske reprezentacije Srbije Pavle Simić, pisac Zoran Ćirić i danas glumica Jelica Sretenović koja je ovu ulogu oberučke prihvatila i igrala za Podrži život.

PREPIŠI TIKET JELICE SRETENOVIĆ

Kao prvi par na današnjem plemenitom tiketu Jelica Sretenović je odabrala utakmicu iz italijanske Serije A, NAPOLI - KROTONE. Napoli je i ove sezone odličan i trenutno se nalazi na trećem mestu, proslavio se protiv Rome, ali nije protiv Juventusa i Reala, dok Krotone niže neuspeh za neuspehom i trenutno je samo Peskara lošije pozicionirana.

Odigraću MOZZART kombinazziju 1-1&3+“, kaže za MOZZART Sport Jelica Sretenović.

Još kao mala devojčica naša gošća je pokazivala talenat za glumu, pa je bila član dečjeg dramskog studija Bate Miladinovića. Ostaće zabeleženo da je sa 16 godina upisala Fakultet dramskih umetnosti i bila jedan od najmlađih brucoša na Akademiji. Idemo dalje, Jelica se brzo opredelila i za drugu utakmicu na MOZZARTOVOM humanitarnom tiketu, LA KORUNJA - BARSELONA. Domaći su loši ove sezone i nalaze se tik od zone ispadanja, dok je katalonski gigant nakon epske pobede nad PSŽ-om u sredu uveče pun samopouzdanja, što garantuje odličan meč.

„Odlučila sam se ponovo za prelaz uz golove, kombinazzija 2-2&2+.“

Naša Jelica ostaće upamćena u analima Fakulteta dramskih umetnosti i po podatku da je studirala sa sjajnim koleginicama Goricom Popović i Tanjom Bošković. Sledeća utakmica na današnjem dobrotvornom tiketu dolazi sa Ostrva, a to je duel LIVERPUL - BARNLI. Crveni su nakon serije loših partija uspeli da savladaju Arsenal i bitno podignu moral, dok gosti u poslednjih pet mečeva imaju tri poraza i dva remija, što su rezultati kojima se ne mogu podičiti. Međusobni skor je 4-0-2 i interesantno posle četiri trijumfa Liverpula, poslednji okršaj pripao je Barnliju 2:0.

„Liverpul je favorit, stoga igram kombinazziju 1&3+.“

Desanka iz gledane serije Moj rođak sa sela prvu ulogu u pozorištu odigrala je u predstavi Lorenćaco koju je režirao Branko Pleša, a naš humanitarni tiket nastavlja utakmicom sa Pirineja, REAL MADRID - BETIS. U prethodnih nekoliko duela Real je uglavnom bio tim koji je u duelima sa  Betisom izlazio kao pobednik, često sa ubedljivom gol razlikom. Međusobna statistika je ubedljivo na strani Kraljevskog kluba, 21-13-8.

„Real je ponovo savladao Napoli sa 3:1, u pozitivnoj su seriji pa ću kombinovati jedinicu sa četiri i više golova, 1&4+.“

Poslednju utakmicu na današnjem plemenitom Jelica je izabrala iz Francuske, LORIJAN - PSŽ. Domaći su u očajnoj situaciji jer se nalaze na dnu tabele, imaju čak pet uzastopnih poraza, dok su Sveci tradicionalno dobri u prvenstvu i zauzimaju drugo mesto. Sad, koliki je trag ostavio tragičan poraz od Barselone pokazaće večeras Edinson Kavani i drugovi.

„I pored svega PSŽ je favorit, zato igram, kombinazziju 2-2&3+“, zaključila je dobrotvorni tiket Jelica Sretenović  koja će dobitak, ako ga bude, proslediti fondaciji kolege Sergeja Trifunovića Podrži život.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica sastavljala tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.