Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2021, 11:23

Humanitarni tiket u podne: Bilja Krstić potencijalni dobitak namenjuje Sneški Jandrlić

Naša umetnica očekuje dobrotvorni dobitak od 112.800 dinara!

Poznata srpska umetnica koja se, na početku karijere, oprobala u grupama “Suncokret” i “Rani mraz” prihvatila je poziv kompanije MOZZART da uzme učešće u našoj dobrotvornoj akciji “Humanitarni tiket u podne”. Tim pre jer želi da još pomogne koleginici Snežani Jandrlić koja se susreće sa životnim nedaćama. Prema našim saznanjima, novac za prvu dozu leka, iz Švajcarske, je prikupljen, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potrebno je sakupiti sredstva za drugu turu terapije.

Pevačica koja je izdala i četiri pop albuma uredno je prikupljala zapise izvorne muzike. Sa “Bistrikom” je izdala više albuma i dobitnica je sijaset prestižnih priznanja. Danas je Bilja Krstić sastavila dobrotvorni listić, evo i kako:

Prva utakmica startuje u 16.45. Reč je o velikom derbiju Holandije, AJAKS – PSV. Gosti prilično oslabljeni ulaze u duel. Kopljanici imaju bod više i ovo će zaista biti pravi derbi kola. Poslednje dve utakmice Ajaks je trijumfovao, a da nije primio gol, 6:0. PSV je dobijao sa 4:1;3:1 i 2:1 da bi poslednji meč izgubio od Monaka. Utakmica Super kupa okončana je trijumfom PSV – a sa 4:0.

“TGG GG”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prelazimo u Francusku gde od 17.00 sati gore pomenuti MONAKO dočekuje MONPELJE. Domaći imaju bod više, poslednji trijumf dok je poslednji okršaj dva tima završen rezultatom 3:2 za domaće. Iz dve utakmice u francuskom prvenstvu Monpelje je izvukao četiri boda.

“Tri plus”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pola sata kasnije (17.30) MANČESTER JUNAJTED  igra sa LIVERPULOM. Rivale deli četiri boda uz napomenu da je Liverpul dobio poslednje dve utakmice, a da se ne pamti kada je izgubio. Ranjivost Đavola dokazali su Vila i Lester. U Ligi šampiona Junajted je dobio Atalantu. Poslednji okršaj okončan je pobedom Liverpula sa 4:2, a pre toga Mančester je slavio sa 3:2. Golovi bi svakako ulepšali praznik fudbala u Mančesteru.

“UG 3+”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pirineji kao naredna odrednica, BETIS – VALJEKANO. Klub iz Sevilje ima bod manje i ima priliku da pretekne rivala. Betis je remizirao sa Bajerom, a dobio je Alaves. Rajo je dobio četiri od poslednjih pet utakmica. Jedino je bodove prepustio Osasuni. Poslednja dva okršaja okončana su rezultatom 1:1.

“UG 3+”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Vraćamo se u Francusku gde se igra još jedan derbi. U 20.45 MARSELJ će ugostiti PSŽ. Olimpik ima 10 bodova manje od Parižana. U domaćem prvenstvu dobio je poslednju utakmicu, a sa Lacijom je odigrao bez golova. PSŽ ima dva trijumfa kao što je upisao šest poena iz poslednja dva duela sa Olimpikom. Gosti nastupaju bez dvojice igrača.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kakav je to derbi bez golova, tri plus”, zaključuje tipovanje Bilja Krstić koju podsećamo Top of ForBottom of Fda je kompanija MOZZART, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala 22.019.457 dinara. Poslednji dobitnik je legendarni muzičar, frontmen Riblje čorbe, Bora Đorđević. Sastavio je dobrotvorni tiket sa dobitkom od 56.400 dinara. I Bilja poziva sve dobre ljude, koji su u prilici, da pomognu našoj Sneški Jandrlić koja se bori sa ostacima zdravlja.

“Skupljamo novac za lek iz Švajcarske. Račun je kod Eurobanke 250 -1350040841500 – 26, Snežana Momčilović”.

MOZZART, u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovio i svečano otvorio tačno 90. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Bobana Petrovića, Raška Katića i Ivana Paunića. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali legendarni Dušan Duda Ivković i Dragan Kićanović, Željko Obradović… U Bileći je otvoren terenposvećen Tijani Bošković.

Još nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju.

Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo sponzori KK Borac i ponovo smo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Top of FormBottom of FormTu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, TREBINJE, Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.