Huligani kamenjem, ciglama i BOMBAMA napali fudbalere prvoligaša! Savez MORA DA REAGUJE, ali još uvek nije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 17:47

Huligani kamenjem, ciglama i BOMBAMA napali fudbalere prvoligaša! Savez MORA DA REAGUJE, ali još uvek nije

Pakao u Brazilu.

Brazilski mediji su objavili snimke posledica huliganskog napada do kog je došlo nakon utakmice prvoligaša Sport Resifea i Fortaleza u sredu.

Huligani su uništili autobus gostujuće ekipe, a napali su dok su fudbaleri bili u njemu.

🚨ATENTADO CONTRA O FORTALEZA

Pedras e bombas jogadas. Jogadores feridos. O ônibus que levava a delegação do Tricolor ficou destruído. Vidros quebrados e sangue nos bancos e no chão do veículo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Isso é tentativa de homicídio! Cena de guerra. Um absurdo sem tamanho!

🎥Fortaleza pic.twitter.com/88ak5e9j0o

— André Almeida (@andrealmeidac) February 22, 2024

O Globo piše da su koristili različite vrste oružja, ali najviše se ističu kamenje, cigle i bombe koje su očito napravili kod kuće.

A post shared by Marcelo Paz (@marcelopaz)

Najgore je prošao argentinski levi bek Gonzalo Eskobar koji je kamenom pogođen u glavu. Završio je u bolnici, ali srećom nema ozbiljnijih posledica.

A post shared by Marcelo Paz (@marcelopaz)

- Hoće li i ovo biti samo izolovani slučaj? Šta će vlast učiniti? Šta će učiniti fudbalski savez? - objavio je na društvenim mrežama Marselo Paz, prvi čovek kluba i zatražio hitnu reakciju nadležnih organa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.