Hrvatski huligani u tužilaštvu, koja im kazna preti?

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2017, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski huligani u tužilaštvu, koja im kazna preti?

Nekolicina huligana iz Hrvatske koji su u sredu izazvali nezapamćene nerede na južnoj tribini stadiona u Humskoj dovedeni su u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako je danas preeo hrvatski portal ''Index'', ukupno petorica od šestorice privedenih hrvatskih huligana nalazi se na sasslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Šesti iz te grupe, A.F. hospitalizovan je zbog teških povreda koje je doživeo tokom brutalne tuče na Jugu.

Posle saslušanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << očekuje se odluka hoće li i protiv koga od njih biti pokrenuti kazneni postupak i za koja dela.

To bi trebalo da bude poznato do večeras, kada im ističe mera zadržavanja u pritvoru do 48 sati.

S obzirom da se radi o organizovanoj grupi, za delo koje im se stavlja na teret zaprećena je kazna do 12 godina zatvora.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.