Tužilaštvo odlučuje šta će sa hrvatskim huliganima

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo odlučuje šta će sa hrvatskim huliganima

Huligani koji su došli iz Hrvatske i u sredu učestovali u neredima tokom utakmice Crvena zvezda - Partizan danas bi trebalo da budu privedeni u Više javno tužilaštvo u Beogradu radi saslušanja, pošto im večeras ističe mera zadržavanja do 48 sati.

Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će i protiv kojih lica pokrenuti krivični >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << postupak i za koja krivična dela i da li će tražiti pritvor ili će oni biti deportovani u Hrvatsku.

Iako su pojedini mediji preneli da je u toku privođenje pomenutih hrvatskih huligana, tužilaštvo tu informaciju nije potvrdilo.

Blic je preneo da su uhapšeni državljani Hrvatske Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug, Ante Firic i Damir Tovarović.

Firić je, kako piše Blic, u masovnoj tuči na južnoj tribini stadiona zadobio nagnječenje mozga i završio na VMA, a u Hrvatskoj je navodno poznat po kriminalnim radnjama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hrvatski huligani u tužilaštvu, koja im kazna preti?

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2017

Nekolicina huligana iz Hrvatske koji su u sredu izazvali nezapamćene nerede na južnoj tribini stadiona u Humskoj dovedeni su u Više javno tužilaštvo u Beogradu...Kako je danas preeo hrvatski portal ''Index'', ukupno petorica od šestorice privedenih hrvatskih huligana nalazi se na sasslušanju u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.