Hrvatska u velikom problemu pred finale!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska u velikom problemu pred finale!

Bez njega u timu su šanse "Vatrenih" daleko manje.

Reprezentacije Hrvatske je ostvarila istorijski uspeh, izabranici Zlatka Dalića ostvarili su plasman u finale Mundijala, prvi put u istoriji te zemlje.

Hrvatska je najmanja zemlje posle Urugvaja koja će igrati u finalu planetarne smotre, a tamo će snage odmeriti sa fudbalskom velesilom, selekcijom Francuske.

"Vatreni" su u polufinalu bili bolji od Engleske, a najveće zasluge za plasman u samo završnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << idu na račun Ivana Perišića.

Krilni fudbaler Intera je postigao izjednačujući gol sredinom drugog poluvremena, a onda je na startu drugog produžetka glavom asistirao Mandžukiću za preokret.

Ipak, prema brojnim izveštajima, Perišić bi mogao da propusti veliko finale!

Naime, on je doživeo povredu butine, podvrgnut je tretmanu za oporavak u jednoj moskovskoj bolnici, ali je njegov nastup u finalu, koje je zakazano za nedelju od 17h, još uvek pod znakom pitanja.

Nakon utakmice sa "Gordim Albionom" pojavio se otok, koji je najpre tretiran ledom, ali je povreda ipak ostavila veći trag.

Videćemo da li će jedna od najboljih hrvatskih igrača biti spreman za finale, a naš specijal o Mundijalu možete pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši selektor Hrvatske "ne zna" protiv koga igraju u finalu, Francuzi uvređeni i besni! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018

Provokacija ili činjenica?..Hrvatska će u nedelju odigrati istorijski meč finala Mundijala u Rusiji, gde će se u Moskvi od 20 sati sastati sa selekcijom Francuske...Ipak, proslavljeni hrvatski fudbaler i nekadašnji selektor "Vatrenih" Igor Štimac objavio je na svom Fejsbuk profilu nešto što se...

Nastavak na Sportske.net...

Modrić neće o "Zlatnoj lopti": "Ne zanima me to, samo da osvojimo Mundijal"

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2018, 12:23

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske spreman je za finalnu utakmicu Mundijala. Pre njenog početka održaće kratak govor na terenu...Reprezentacija Hrvatske ispisala je najsvetliju stranicu u svojoj istoriji plasmanom u finale Mundijala koji se održava u Rusiji..."Vatreni" su na korak od "boginje",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.