Bivši selektor Hrvatske ne zna protiv koga igraju u finalu, Francuzi uvređeni i besni! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši selektor Hrvatske "ne zna" protiv koga igraju u finalu, Francuzi uvređeni i besni! (foto)

Provokacija ili činjenica?

Hrvatska će u nedelju odigrati istorijski meč finala Mundijala u Rusiji, gde će se u Moskvi od 20 sati sastati sa selekcijom Francuske.

Ipak, proslavljeni hrvatski fudbaler i nekadašnji selektor "Vatrenih" Igor Štimac objavio je na svom Fejsbuk profilu nešto što se nije dopalo mnogim Francuzima.

I dok jedni smatraju da su ovo činjenice i da nema ničeg sporno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ovoj objavi, drugi tvrde da je u pitanju provokacija, te da je uvredio Francusku i sve građane te zemlje.

Šta vi mislite?

Naš specijal o Mundijalu u Rusiji možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIZAK UDARAC: Evo kako je bivši selektor Hrvatske uvredio Francuze pred finale Mundijala (FOTO)

Izvor: Kurir, 13.Jul.2018

Bivši hrvatski selektor Igor Štimac uvredio je Francuze pred finale Svetskog prvenstva, u kome se u nedelju u Moskvi sastaju te dve reprezentacije. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.