Hrvatska spremna za duel decenije: Zagreb će biti pod opsadom zbog dolaska orlova!

Izvor: Blic, 10.Feb.2013, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska spremna za duel decenije: Zagreb će biti pod opsadom zbog dolaska "orlova"!

Vlasti u Hrvatskoj najavile su uoči kvalifikacione utakmice sa Srbijom za odlazak na Mondijal u Brazil, pravo opsadno stanje, pošto je procenjeno da će se na Maksimiru odigrati meč izuzetno visokog rizika.

Vlasti su za 22. mart pripremile posebne bezbedonosne mere a šef sigurnosti pri Fudbalskom savezu Hrvatske ističe da će za duel sa Srbijom biti angažovane najveće snage u istoriji jednog sportskog događaja.

“U osiguranju utakmice učestvovaće frapantan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << broj ljudi. Stadion, neposredna okolina 'Maksimira', pa i čitav Zagreb biće pod opsadom. Postavićemo nekoliko kontrolnih punktova, tako da oni koji nemaju ulaznice neće moći ni da priđu stadionu, a kamoli da uđu", rekao je Zoran Cvrk za Jutarnji list.

On je dodao da će dosadašnji rekord sa meča Hrvatska – Engleska iz 2008. kada je bilo angažovano 1400 policajaca, 700 članova obezbeđenja i 100 redara sada sigurno pasti.

Povezane vesti: Štimcu se nije ispunila želja: Hrvatska dočekuje Srbiju na Maksimiru! Prosinečki: Siniša, bolje čitaj šta sam rekao pa onda komentariši
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zagreb pod opsadnim stanjem zbog dolaska 'orlova'

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2013

Duel između fudbalskih reprezentacija Hrvatske i Srbije 22. marta na "Maksimiru" biće ispraćen posebnim merama bezbednosti, pošto je procenjeno da će se na u Zagrebu odigrati meč izuzetno visokog rizika...Vlasti Hrvatske su najavile da će, ne samo deo oko stadiona, već ceo grad Zagreb na dan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.