Bane Ivanović: Čuo sam za Mandžukića, ali ga ne poznajem

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Feb.2013, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Ivanović: Čuo sam za Mandžukića, ali ga ne poznajem

Srbija je u Nikoziji pobedila Kipar (3:1), a svaki potez Orlova na stadionu „GSP” propraćen je pitanjem: da li će isto moći i 22. marta na „Maksimiru” protiv Hrvata?
FOTO: Ivan Milutinović

Nema sumnje da će naš tim morati u Zagrebu da igra mnogo bolje nego u Nikoziji. Hrvatska je jača od Kipra, a i ulog je mnogo veći.
U Nikoziju su išli, kako je to objasnio selektor Siniša Mihajlović, da se „bolje upoznaju i uigraju“, a u Zagrebu će morati da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pobede ako žele da ostanu u kalkulacijama za plasman na Prvenstvo sveta 2014. Sa utakmicom na Kipru počelo je odbrojavanje do meča u Zagrebu. Još 41 dan! Za Orlove – to je sutra!
Pričali smo mnogo o utakmici sa Hrvatima. Jasno nam je da nam od te utakmice zavisi da li ćemo u Brazil – kaže kapiten srpske reprezentacije, Branislav Ivanović.
Vođa Orlova još ne priča o taktici kako pobediti Hrvate, ali vidi gde su šanse našeg tima da osvoji tri boda.
Dobro je što igramo u Zagrebu. Sav pritisak biće na hrvatskom timu. Publika će tražiti pobedu, njima će bodovi značiti skoro siguran odlazak u Brazil, a i još neki ulozi su „na stolu”. Biće nervozni, siguran sam, a to je naša šansa.
Ivanoviću je jasno da će Orlovi na početku meča u Zagrebu biti kao na strelištu, jer očekuje napad Hrvatske od prvog minuta, ali ga to ne brine.
Hrvatska ima dobar napad, a mi imamo odličnu odbranu. Dobro se poznajemo. Znamo mi vrlo dobro njihove igrače, kao što i oni znaju ko igra za Srbiju.
Iz Zagreba su poslednjih dana ka Beogradu puštene „pretnje” Mariom Mandžukićem, golgeterom Hrvatske, članom Bajerna. U pobedi protiv Koreje (4:0) postigao je gol. Ivanović nije impresioniran.
Čuo sam za Mandžukića, ali ga ne poznajem. Možda je dobar kao što pričaju, ali ne bih da ga hvalim i ja, jer ga nisam gledao. Videćemo se u Zagrebu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Hrvatska - Srbija: Zagreb će biti pod opsadom

Izvor: Mondo, 10.Feb.2013, 11:52

Hrvati se ozbiljno pripremaju za utakmicu protiv Srbije 22. marta u Zagrebu u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu. Biće angažovane najveće snage bezbednosti u istoriji...Utakmica koja je "više od igre", duel Hrvatske i Srbije 22. marta u Zagrebu u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.