Hrvatska se sprema za meč sa Srbijom, Savez organizovao put navijačima

Izvor: Blic, 18.Jul.2014, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska se sprema za meč sa Srbijom, Savez organizovao put navijačima

Vaterpolo savez Hrvatske saopštio je na zvaničnom sajtu da će se organizovati put u Budimpeštu uz prenoćište, za zainteresovane navijače koji žele da podrže "barakude" u derbiju protiv Srbije (subota, 16:00) u četvrtom kolu grupe B na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

"Samo prve tri ekipe idu u drugi krug nadmetanja, a stari rivali, trenutno odlična Srbija biće ljuti protivnici u jednoj od najzahtevnijih utakmica.

Barakude Vas, zajedno s partnerskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << agencijom Uniline, pozivaju na ovaj sportski okršaj u uzavreloj atmosferi gde će suparnike bodriti mnogo navijača, a letnji dvoboj na otvorenom bazenu pravi je praznik vaterpola i sporta. Budite i vi deo sportske istorije i nove borbe dve vrhunske vaterpolo selekcije, pomozite našim zlatnim 'barakudama' da pobede", saopšteno je na sajtu Vaterpolo saveza Hrvatske, a nadovezao se kapiten Josip Pavić.

‘Pozivam sve ljubitelje vaterpola i navijače hrvatske reprezentacije, dođite u Budimpeštu i budite nam podrška u ovoj teškoj utakmici! Obećavamo pravu sportsku borbu", poručio je Pavić.

Posle tri kola, Mađarska je prva u grupi sa maksimalnim učinkom, Hrvatska ima dve pobede i remi, Srbija je dva puta trijumfovala uz poraz.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.