Bitka za četvrtfinale, Srbija napada Hrvatsku

Izvor: RTS, 19.Jul.2014, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka za četvrtfinale, Srbija napada Hrvatsku

Vaterpolisti Srbije igraju meč četvrtog kola Grupe B na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Protivnik je selekcija Hrvatske. Meč koji može mnogo toga da odluči. Pobeda bi „delfinima“ obezvedila plasman u četvrtfinale i vratila samopouzdanje nakon poraza protiv domaćina. Susret počinje u 16.00 časova. Direktan prenos je na našem Prvom programu.

Meč u koji obe selekcije ulaze sa puno motiva. Borba za plasman, prestiž i dokaz ko trenutno više vredi. Hrvati ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << favorita prepuštaju našoj selekciji, kako bi pritisak prebacili na naše momke. „Delfini" su u nešto boljoj situaciji pored poraza od Mađara imaju i dve pobede. S druge strane Hrvatska ima opterećenje od neočekivano izgubljenog boda protiv Španije.

Ko će hladnije glave ući u ovaj meč, ostaje da se vidi. Biće ovo još jedan duel na potez više i neizvestan meč u kome će nijanse odlučiti. Nadamo se da će trenutno nadahnuće prevagnuti na našu stranu i da će Srbija zabeležiti važnu pobedu.

Neće biti lako, biće ovo izuzetno uzbudljiv meč, pun žara, velike borbe na ivici faula. Selektor Savić poziva na što agresivniji pristup naših igrača, kako bi se došlo do pobede.

Srbija je protiv Hrvatske igrala 17 puta. Pobedila je devet puta, izgubila sedam, a jedan meč je završen nerešenim rezultatom. „Delfini" su aktuelni Evropski šampioni, dok je protivnik Olimpijski prvak.

Meč četvrtog kola između Srbije i Hrvatske igra se  od 16 časova. Direktan prenos je na našem Prvom programu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omladinci kreću u odbranu titule

Izvor: RTS, 19.Jul.2014

Srbija - Ukrajina 1:1 (prvo poluvreme). Omladinska selekcija Srbije počinje odbranu evropskog trona. Prva prepreka na tom putu je selekcija Ukrajine. Meč se igra u okviru prvog kola Grupe B u Đeru. Direktan prenos je na našem Prvom programu...Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru...17.45 - Švajcarski...

Nastavak na RTS...

Duel za četvrtfinale, Srbija protiv Hrvatske

Izvor: RTS, 19.Jul.2014

Srbija - Hrvatska 8:8 (poslednja četvrtina). Vaterpolisti Srbije igraju meč četvrtog kola Grupe B na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Protivnik je selekcija Hrvatske. Meč koji može mnogo toga da odluči, pobeda bi "delfinima" obezbedila plasman u četvrtfinale i vratila samopouzdanje nakon poraza...

Nastavak na RTS...

REMI NA STARTU EP: Srbija uprkos boljoj igri bez pobede protiv Ukrajine

Izvor: Kurir, 19.Jul.2014

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije igrala je nerešeno sa selekcijom Ukrajine 1:1, na startu Evropskog prvenstva u Mađarskoj..ĐER – Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije igrala je nerešeno sa selekcijom Ukrajine 1:1, na startu Evropskog prvenstva u Mađarskoj...Srpski fudbaleri, uzrasta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.