Hrvati otkrili, Markec sprema SENZACIONALNI TRANSFER?!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati otkrili, Markec sprema SENZACIONALNI TRANSFER?!

Ovome se niko nije nadao...

Potpuno neočekivana vest stiže ovog prepodneva iz Hrvatske - bivši fudbaler Partizana, Benfike i Liverpula Lazar Marković karijeru bi mogao da nastavi u zagrebačkom Dinamu!

Ova saznanja jutros su prenele zagrebačke ''Sportske novosti'', a vest je snažno odjeknula u regionu.

Prema njihovim informacijama, sve se saznalo ''iz dobro obaveštenih menadžerskih izvora'', koji kažu da je 25-godišnji Marković ''ponuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dinamu'', da bi zaista i došao među ''Modre'', ali i da za taj eventualni transfer traži platu od  - 900.000 evra!

Da li je Dinamo spreman da izdvoji taj novac za Markovića i da li je uopšte zainteresovan, za sada nije poznato, ali pratićemo dalji razvoj situacije.

Istovremeno, za Markovićeve usluge interesuje se i turski Bešiktaš, ali navodno njegovi agenti i dalje ''vagaju'' i neke druge opcije, poput ove za transfer u Dinamo.

Postaje veoma zanimljivo, čekamo rasplet.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TRANSFERI UŽIVO - četvrtak, 25. jul

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2019

 NAJVAŽNIJE VESTI DANA  - Arsenal potvrdio transfer Sebaljosa! Opširnije OVDE.  - Arsenal potvrdio transfer Salibe za 30.000.000! Opširnije OVDE.  - Lazar Marković ponuđen zagrebačkom Dinamu. Opširnije OVDE - Vulverhempton udara jako u finišu prelaznog roka. Opširnije OVDE - Kežman stigao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.