TRANSFERI - četvrtak, 25. jul

Vreme čitanja: 16min | čet. 25.07.19. | 23:30

Iz minuta u minut ispratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci samo na portalu MOZZART Sport...

 NAJVAŽNIJE VESTI DANA 

- Danijele De Rosi je igrač Boke Juniors. Opšrinije OVDE
- Arsenal potvrdio transfer Sebaljosa! Opširnije OVDE
- Arsenal potvrdio transfer Salibe za 30.000.000! Opširnije OVDE
- Lazar Marković ponuđen zagrebačkom Dinamu. Opširnije OVDE
- Vulverhempton udara jako u finišu prelaznog roka. Opširnije OVDE
- Kežman stigao u Mančester, nazire se kraj sage Sergej. Opširnije OVDE
- Totenhem krenuo po Dibalu. Opširnije OVDE
Evo ga LukmanRangnik ostvario svoju najveću želju. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


To bi bilo sve od nas za danas. Laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta. 

23.27 - Stigla je ponuda Đijangsua za Gereta Bejla! Kinezi nude Realu 20.000.000 evra za obeštećenje, a Velšaninu 17.000.000 evra po sezoni za trogodišnji ugovor. 

23.19 - CRVENA ZVEZDA: Francuski Lekip javlja da je Nim danas odustao od dovođenja srpskog veziste Branka Joviića iz Crvene zvezde posle teške povrede koju je sinoć doživeo protiv Helsinkija. 

23.10 - Saudijski Itifak je blizu dovođenja iskusnog krila Maksa Alana Gradela iz Tuluza. Nude mu platu od 3.000.000 evra godipnje, dok mu Al Hilal nudi 2.800.000 evra po szeoni. 

23.01 - ZVANIČNO: Danijele De Rosi je novi igrač Boke Juniors! Opširnije OVDE.

22.53 - GOTOVO! Pojačao se i Hamburger. Nemački drugoligaš je za 2.500.000 evra kupio 18-godišnjeg napadača Havijera Amičija iz Arsenala. Nastavlja se trend odlaska ostrvskih talenata u Bundesligu... 

22.45 - Selta želi da dovede Aleša Vidala iz Sevilje. Za španskog desnog beka se interesuje i moskovska Lokomotiva. 

22.38 - Još vesti iz Intera... Žoao Mario je ponuđen Laciju. Nerazuri pokušavaju da se na sve načine reše portugalskog veziste, traže 25.000.000 evra za njega, a jedini zainteresovani klub do sada je bio Monako koji ne nudi dovoljno. 

22.30 - GOTOVO! Italijanski mediji javljaju da je transfer Mirande iz Intera u Đijangsu dogovoren i da će Brazilac uskoro put Kine. Imao je i dobru ponudu Monaka, ali u Kini će više da zaradi. 

22.23 - ZVANIČNO: Franko Sukulini je prešao iz argentinskog Kolona u redove italijanskog drugoligaša Venecije. Ranije je u Evropi igrao za Hofenhajm, Đenovu, Saragosu, Bolonju, Veronu... 

22.17 - Bajern je počeo pregovore sa Mančester Sitijem oko Leroja Sanea! Tako trvdi transfer eskpert za bavarski klub Kristijan Falk. On otkriva da je pregovore sa Sitijem zapoečo Hasan Salihamidžić na američkoj turneji pre nekoliko dana i da će u narednim danima stići i zvanična ponuda. 

22.10 - Lokalni mediji u Valensiji pišu da je trener Marselino precrtao Uroša Račića iz planova za narednu sezonu i da Srbin sigurno odlazi negde na pozajmicu. 

22.02 - GOTOVO: Romejn Sojers stiže u VBA. Klub Slavena Bilića je dogovorio 3.500.000 evra težak transfer veziste Brentforda koji nastupa za reprezentatciju Sent Kitta i Nevisa. 

21.50 - Evo je i Sevilja. Andalužani su kupili gomilu igrača, jure još gomilu, a nova meta je Suso. Monći ćeli da pokvari planove bivšem klubu Romi koja pregovara sa Milanom o kupovini Španca. 

21.42 - I dalje vlada neizvesnost oko Nikole Pepea. Napoli je pregovarao danas sa njegovim menadžerima, ali oni nisu zadovoljni ponuđenim uslovima za njih i igrača. A ni Pepe baš nije oduševljen opcijom da ode u Napulj i radije bi sačekao nekog premijerligaša ili PSŽ. Lil je dao zeleno svetlo za transfer... 

21.37 - ZVANIČNO: Iksuni holandski vezista Leroj Fer je potpisao jednogodišnji ugovor sa Fajenordom.Došao je kao slobodan igrač pošto mu je istekla saradnja sa Svonsijem. Imao je i ponudu novog premijerligaša Šefild Junajteda, ali se odlučio za povratak u Roterdam gde je ponikao. 

21.20 - Norič je potrošio tek nešto više od 4.000.000 evra za pojačanja ovog leta. I stavio je tačku! Trener Danijel Farke je danas otkrio da njegov tim skoro sigurno neće dovoditi više pojačanja do kraja prelaznog roka. Ali su zato zadržali okosnicu tima koja se prošetala kroz Čempionšip... 

21.11 - BLIZU: Mladi italijanski vezista Federiko Di Frančesko odlazti iz Sasuola na pozajmi u SPAL. 

21.00 - GOTOVO! Losa Anđeles FK (ne Galaksi) je dogovorio transfer 19.godišnjeg urugvajskog napadača Brajana Rodrigeza iz Penjarola za čak 10.500.000 evra. 

20.51 - GOTOVO! Superalentovani švedski vezista Džordan Larson prelazi iz Norčešinga i moskovski Spartak u transferu teškom 4.000.000 evra. 

20.40 - Brest je počeo pregovore sa Bazeom o kupovini mladog napadača Alda Kalua

20.34 - Kao što je i najavljeno prethodnih dana, brazilski vezista Lukas Silva će u Đenovu. Italijanski klub pregovara sa Real Madridom o kupovini Silve

20.25 - ODBIJENO! Milan ne želi Patrika Šika. Roma ga je ponudila uz novac u sklopu trampe za Susa, ali Rosoneri su odbili. Za Šika postoji interesovanje Bajer Leverkuzena. 

20.17 - Radža Najngolan želi samo u Kaljari! Uprkos ponudi Sampdorije, Belgijanac hoće samo na Sardiniju ako bude odlazio iz Intera. Već je odbio i Kineze... Supruga mu boluje od teške bolesti, njena familija je na Sardiniji i Najnoglan iz porodičnih razloga želi transfer u Kaljalri. 

20.09 - Iako je jutros izgledalo da je Radamel Falkao najbliži Galatasaraju, ne odustaje ni Valensija. Španski klub se nada da će ubediti Kolumbijca u promenu planova... 

20.00 - BLIZU! Brazilski reprezentativni štoper Miranda je na izlaznim vratima Intera. I najverovatnije će u Kinu gde će potpisati za Đijangsu Suning. Gazda oba kluba je kineska familija Džang. Za Mirandu se interesovao i Monako. 

19.49 - Đenova traži iskusno pojačanje u veznom redu i spremna je lepo da ga plati. Mete su Borha Valero iz Intera i Lukas Bilja iz Milana. 

19.40 - Transfer Idrize Geja iz Evertona u PSŽ za 32.000.000 evra je dogovoren pre nekoliko dana, ali se zvanična promocija oteže dok Karamele ne dovedu zamenu. Ipak, i to otezanje ima granicu, pa su lekarski pregledi za Senegalca u Parizu zakazani za vikend. 

19.35 - Juventus je odredio cenu za Danijelea Ruganija koji je želja Milana i Rome. Bjankoneri traže 30.000.000 evra za italijanskog štopera. 

19.27 - BLIZU! Francuski mediji javljaju da će Lil prihvatiti ponudu Napolija za Nikolu Pepea. Uskoro bi trebalo da stignu neke potvrde iz relevantnijih izvora. 

19.16 - Nastavlja se sapunica i oko Barsinog krila Malkoma. Posle Rome, zainteresovala se i Borusija Dortmund, ali Barsa traži revelikih 42.000.000 evra

19.07 - Mančester Junajted je izabrao naslednika ako Lukakua ode u Inter. Izgleda da to nije Nikola Pepe koji je bizu Napolija, već francuski napadač Musa Dembele iz Liona. 

19.01 - I jedna vest za klubove koji su se nadali besplatnom veteranu. Iskusni Daren Bent je objavio da je završio karijeru. Bez kluba je već godinu dana otkako je zavrpio epizodu u Bartonu. 

18.50 - Lepe vesti za navijače Čelsija. Brazilski ofanzivac Vilijan je dogovorio produžetak ugovora do 2021. godine. Aktuelni mu ističe sledećeg leta, a pre nekoliko meseci je odbio astronomsku ponudu kineskog Pekinga. 

18.42 - Veliki problemi u Remsu. Francuski klub je pre nekoliko dana kupio srpskog golmana Pedraga Rajkovića jer je za startnog golmana Eduara Mendija imao dve ponude od po 10.000.000 evra i planirao je da ga proda. A onda je Mendi igrajući za Senegal na Kupu afričkih nacija polomio ruku i sada mu je transfer ugrožen. 

18.31 - Iznenađenje iz Intera! Mateo Politano bi mogao da ode. Iako ga je Inter otkupio ovog leta od Sasuola za 20.000.000 evra posle prilično dobrie sezone na pozajmici, Antonio Konte nema ništa protiv prodaje, a Torino je zainteresovan. 

18.20 - Vruće, vruće, vruće! Oko Napolija i Nikole Pepea. Poznata je i zvanična ponuda Napolitanaca za sjajnog napadača Lila. Ona glasi: 55.000.000 evra plus alžirsko krilo Adam Una kojeg je Lil želeo i pre priče o Pepeu. Čeka se odgovor francuskog kluba... 
"Sreli smo se s Pepeovim agentima. Bili su u našem hotelu. Nema razloga da krijemo ono što svi znaju. Želimo Pepea", rekao je Karlo Anćeloti

18.11 - ZVANIČNO: Arsenal je potvrdio transfer Vilijama Salibe za 30.000.000 evra! Opširnije OVDE.  

18.03 - Barselona je odbila povraztak Danija Alvesa. Iskusni Brazilac se preko menadžera ponudio da se vrati kao slobodan igrač, ali su Katalonci odbili tu opciju. Arsenal, Mančester Siti, pa čak i Totenhem i Inter ostaju opcije za Alvesa

17.56 - GOTOVO! Eljes Škiri, reprezentativac Tunisa i vezista Monepljea se seli u Keln u transferu teškom 6.000.000 evra. U nedelju će potpisati ugovor na četiri godine. 

17.49 - Nervoza u Mančester Junajtedu! I smireni Ole Gunar Solskjer je prokuvao i zatražio od uprave kluba da mu što pre dovede Harija Megvajera jer mu je neophodan, javlja Skaj Sports. Pogotovo posle današnjih vesti da je Erik Baji protiv Totenhema možda doživeo težu povredu. Izgleda da je Murinjo bio u pravu za neke stvari u Junajtedu... 

17.40 - Srpski vezista Radosav Petrović bi mogao da se vrati u Tursku. Opširnije OVDE

17.36 - Posle Danija Sebaljosa, Arsenal bi mogao da dobije još jedno pojačanje iz Real Madrida. Pojedini španski mediji pišu o interesu Tobdžija za pozajmicu napadača Marijana Dijasa

17.25 - Bolonja se ne zaustavlja ovog leta! Klub sa Dal'Are je juče promovisao talentovano dansko krilo Skov Olsena, a sada je usmerio pažnju na dovođenje holandskog veziste Jorita Hendriksa iz PSV Ajndhovena. 

17.17 - Milan je spreman da proda Susa! Ako osigura dolazak Denisa Preta... Roma je ozbiljno zainteresovana za Španca, nudi pare i igrače koje Milan baš i ne zanimaju poput Nzonzija. Milan insistira na otkupnoj kaluzuli od 38.000.000 evra, ali bi možda pristao i na koji milion manje. I potom bi veći deo uložio u dovođenje belgijskog veziste Denisa Preta kojeg je Đampaolo trenirao u Sampdoriji. Đenovaljani traže 25.000.0000 evra za Belgijanca kojeg želi i Lester, ali Pret bi radije u Milan. 

17.10 - Sećate li se Bojana Krkića? Mnogo buke ni oko čega.... Pod ugovorom je sa Stoukom koji želi da ga se reši u sklopu čistke igrača sa visokim ugovorima. Za Krkića su u Španiji zainteresovani novi prvoligaši Granada i Majorka, kao i najveći favorit za ulazak u Primeru, Deportivo iz La Korunje. Pominju se i neke ponude iz MLS lige i Japana. 

17.02 - Poznata je ponuda Vulvsa za Patrika Kutronea. Vukovi nude 18.000.000 evra fiksno plus 2.000.000 evra kroz bonuse. To za sada ne zadovoljava Milan, a na truku Rosonerima ide što su još dva kluba zainteresovani za Kutronea. Jedan od njih je Roma, ime drugog se još ne zna. 

16.51 - Premijerligaši uz sezone u sezonu obaraju klupske transfer rekorde, a na redu je Votford. Stršljenovi su sptremni da plate 30.000.000 evra Renu za senegalsko krilo Ismailu Sara. Ali francuski klub još nije ni odredio cenu za Sara... Dosadašnje najskuplje pojačanje u istoriji Votforda je bio Andre Grej koji je kupljen za 20.400.000 evra. 

16.40 - Bokin vezista Naitan Nandez je potvrdio da će uskoro obući dres Kaljarija. Veruje se da transfer iznosi oko 18.000.000 evra, 

16.31 - Nije samo Vest Hem. I Kristal Palas je zainteresovan za Monakovog desnog beka Đibrila Sidibea. Kneževi traže oko 15.000.000 evra za svetkog prvaka. 

16.23 - Cure informacije sa sastanka u Dimaru (odmaralište u kojem se priprema Napoli) i izgleda da smo sve blićži velikom transferu Nikole Pepea u Napulj.Njegovi agenti traže proviziju od 5.000.0000 evra za sebe plus godišnju paltu od 5.000.000 evra za svog klijenta. Napoli je pristao... 

16.15 - PROPALO! Ništa od transfera urugvajskog veziste Gastona Pereira u moskovski Spartak. Iako su Rusi dogovorili sa PSV Ajndhovenom visinu obeštećenja i pristali da plate 15.000.000 evra, Pereira je njegov agent nagvorio da odbije transfer i da čeka poziv Votforda. 

To bi bilo sve od Predraga Dučića u prvoj smeni, sa vama do kraja dana je Aleksandar Gligorić

16.08 - Radža Najngolan u Sampdoriji, kakve su šanse? Opširnije OVDE

16.04 - A Bola piše da postoji velika verovatnoća da se Radosav Petrović vrati u Tursku. Sporting je trenutno u poodmaklim pregovorima sa dva tamošnja prvoligaša, imena klubova se ne navode...

15.59 - ZVANIČNO: Arsenal je prestavio Danija Sebaljosa! Kao što je ranije najavljeno, u pitanju je jednogodišnja pozajmica na kojoj je insistirao Unai Emeri, s tim što Englezi nisu uspeli da izdejstvuju otkup po ceni po kojoj su želeli, tako da se Sebaljos narednog juna vraća u Madrid. Tobdžije će tih godinu dana dok bude igrao na Emiratima preuzeti troškove kompletne plate. Što će reći oko 3.000.000 evra.  Opšrinije OVDE

15.50 - ZVANIČNO: Novo pojačanje stiglo je u Aston Vilu - deseto! To je Daglas Luiz (21), Brazilac iz Mančester Sitija. Za njegovu slobodu bivši prvak Evrope platio je blizu 17.000.000 evra. Luiz nikada nije zaigrao za Građane. Otkako je došao 2017. iz Vasko da Game (12.000.000 evra) bio je na pozajmici u Đironi. 

15.44 - Problem u najavi za Čelsi! Zastupnici Kaluma Hadsona Odoija zatražili su da u novi ugovor njihovog štićenika uđe klauzula po kojoj će njemu u budućnosti pripasti "desetka" Plavaca. Ovakvih nagoveštaja bilo je i ranije. Problem je, međutim, u tome što je "desetka" već namenjena Brazilci Vilijanu

15.40 - Totenhem treba shvatiti vrlo ozbiljno... Jutrošnja priča o napadu na Dibalu dobija utemeljenje od još nekoliko ozbiljnih medija. Dakle, nisu samo spekulacije. Ugledni Telegraf poziva se na novi luksuzni ugovor koji je klub potpisao sa svojim sponzorom (AIA) po kom će Pevci zaraditi 400.000.000 evra, tvrdeći da je Danijel Levi, između ostalog, i na toj bazi obećao Poketinu velika ulaganja ovog leta. Zahvaljujući tome Argentinac je ostao u klubu... Ndombele je stigao, ali to je samo jedna kockica u mozaiku. Telegraf piše da uskoro sledi finalizacija posla sa Fulamom oko Rajana Sesenjona, odnosno konačni napad na Đovanija Lo Selsa i Paula Dibalu. Kakav bi to prelazni rok bio za Totenhem...   

15.27 - Radamel Falkao najbliži je Galatasaraju! Monako nije poveo iskusnog golgetera na pripreme što znači da nema ništa protiv toga da on ovog leta napusti Kneževinu. Francuzi danas čak pišu da je Kolumbijac blizu finalizacije ličnih uslova. Transfer će definitivno biti moguć tek kada Monako pronađe zamenu. 

15.22 - GOTOVO: Vezista Notingem Foresta Ben Ozborn (24) dogovorio je prelazak u Šefild Junajted. 

15.09 - ZVANIČNO: Bilo je samo pitanje trenutka: Timo Baumgartl novi je igrač PSV Ajndhovena. Ugovor do 2024, Štutgartu obeštećenje 10.000.000 evra. 

15.04 - Sampdorija i njen trener Euzebio Di Frančesko imaju zanimljivu ideju: žele Radžu Najngolana (31) na pozajmicu. Antonio Konte ne računa na Belgijanca koji je što zbog povreda što zbog nediscipline često bio van takmičarskog ritma tokom prošle sezone. U svakom slučaju, nije se pokazao kao pravo pojačanje i Nerazuri žele da ga se reše. Šanse Đenovljana, međutim, nisu velike. Ako bi do nekog dogovora i došlo to bi verovatno morala da bude pozajmica, uz pozamašno učešće Intera u isplati Najnogolanovih primanja. Dok se opipava Radžin puls Samp radi na drugom planu. Opcija je i Simone Verdi iz Napolija. Sampdorija predlaže: zajam (plaćeni), obavezni otkup na kraju sezone (20.000.000) i ozbiljni procenti (20-30 odsto) od naredne prodaje.   

14.57 - Marka ovog popodneva donosi informaciju da je Realov defanzvac Hezus Valjeho blizu selidbe u Vulverhempton na jednogodišnju pozajmicu. 

14.50 - Doskora najbolji igrač Helsinkija Lasi Lapalainen (20) prosleđen je na pozajmicu u Montreal nepunih 10 dana nakon što je stigao u italijanski klub...

14.25 - ZVANIČNO: Faruk Hadžibegić novi je selektor Crne Gore. Opširnije OVDE

14.23 - GOTOVO: Francuski napadač Enco Kriveli (24) stiže sutra u Istanbul na potpis ugovora sa Bašakšehirom. Njegovom Kaenu ide oko 3.000.000 evra na konto obeštećenja.  

14.08 - Kutrone, Kedira, Lemina... Evo detalja o metama Vulverhemptona. Opširnije OVDE

14.05 - Ludnica u Buenos Ajresu! Pogledajte kako je dočekan Danijele De Rosi...

13.50 - Katalonski Sport javlja da su Barselona i Betis sve bliže dogovoru za mladog beka Žuniora Firpa. Poslednja Barsina zvanična ponuda iznosi 27.000.000 evra, što je vrlo blizu ceni koju potražuje klub iz Sevilje - 30.000.000 evra. 

13.32 - Zadnji vezni Klub Briža Marvelus Nakamba (25) na putu je za Birmingem. Aston Vila će za njega platiti 13.000.000 evra. To je jubilarno deseto pojačanje nekadašnjeg šampiona Evrope ovog leta, kojim taj klub dolazi do 124.000.000 evra uloženih u pojačanja samo u ovom prelaznom roku.    

13.20 - Agenti Nikole Pepea stigli su u Napulj. Izgleda da je sada Napoli najbliži krilnom napadaču Lila...

13.06 - Francuski Ekip javlja da je Pari Sen Žermen više nema interesovanje za Điđa Donarumu.

13.01 - Menadžer Vulverhemptona Nuno Espirito Santo više puta je ovog leta ponovio da njegov klub neće ludo trošiti novac u ovom prelaznom roku, te da će biti dovedeni samo igrači za koje se sa sigurnošću može tvrditi da će unaprediti igru njegovog tima. Vulvsi su do sada otkupili ugovore Raula Himeneza (Benfika, 38.000.000 evra) i Leandera Dendonkera (Anderleht, 13.500.000), ali to sasvim izvesno neće biti sve od njih kada je pijaca u pitanju. Menadžent kluba trenutno radi na više frontova. Danas su u centru pažnje kod ostrvskih medija tri imena - Patrik Kutrone (finalizacija), Mario Lemina (opipavanje pulsa) i Sami Kedira (početak razgovora). Uskoro opširnije... 

12.50 - Lokalni mediji iz Napulja javljaju da je zakazan novi sastanak između agenta Hamesa Rodrigeza (Žorž Mendeš) i gazde kluba Aurelija De Laurentisa...

12.44 - Utanačeni su svi detalji transfera Tima Baumgartla iz Štutgarta u PSV. Očekuje se da posao svakog časa bude ozvaničen. Švabama ide oko 10.000.000 evra na ime obeštećenja. 

12.35 - Levi bek subotičkog Spartaka i mladi reprezentativac Crne Gore Andrija Vukčević potpisao je belgijski Beveren. Vojvođanima ide obešteženje od 250.000 evra. Opširnije OVDE

12.23 - Danijele De Rosi stigao je u Argentinu. Sledi potpis za Boku i predstavljanje na Bombonjeri...

12.10 - Najvismo ga tek večeras, ali N'Žije je baš požurio. Evo ga s dresom Dinama... Podsetimo, Marselju ide 5.500.000 evra na konto obeštećenja za 25-godišnjeg Kamerunca.

12.07 - O transferima vezanima za italijanske klubove i igrače najbolje ćete se informisati kroz našu redovnu rubriku posvećenu Kalču - BOUONGIORNO ITALIA.

12.03 - Svonsi pozamio do kraja sezone defanzivca Bena Vilmota iz Votforda.

12.00 - BOMBA! I to kakva! Hrvati javljaju da je Lazar Marković ponuđen zagrebačkom Dinamu. Opširnije OVDE...

11.53 - Detalji transfera Ademole Lukmana...

11.36 - Menadžer Liverpula Jirgen Klop odbacio je mogućnost dovođenja Filipea Kutinja. On je na to pitanje dao zanimljiv odgovor:
"Sviđa mi se Fil, on je fantastičan fudbaler i sve to, ali to bi bio veliki, veliki, veliki, veliki, veliki, veliki, veliki novac, a ovo nije naša godina za takve stvari".  

11.31 - GOTOVO! Kamerunski napadač Klinton N'Žije (25) sve je dogovorio oko prelaska u moskovski Dinamo. Njegov klub Olimpik Iz Marselja na ime obeštećenja zaradiće 5.500.000 evra. Promocija se očekuje u večernjim satima.

11.25 - I još jedna vest vezana za Partizan, čak mnogo direktnije. Najduža letnja saga kada je u pitanju srpski osvajač kupa - gotova je! Rikardo Gomeš, najbolji strelac Partizana u prethodnoj sezoni, odlazi iz kluba posle samo godinu dana provedenih u Beogradu. Njegova nova adresa je Al Šarža, klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, sa kojim su crno-beli pregovarali duže od mesec dana oko napadača sa Zelenortskih ostrva. Opširnije OVDE

11.23 - ZVANIČNO: Kao što je prethodnih dana najavljivano, Mark Valijente postao je novi igrač Sportinga iz Hihona. On je uspeo da dogovori uslove raskida saradnje sa Partizanom, posle čega se lako sporazumeo oko uslova za povratak u domovinu. Za godinu dana u Humskoj Valijente je odigrao 41 utakmicu za crno-bele i postigao jedan gol.

11.19 - Agent Nikole Pepea ocenio je lažne vesti da je njegov klijent dogovorio lične uslove sa Mančester Junajtedom. 

11.16 - ZVANIČNO: Ofanzivni vezista Remi Kabela (29) prešao je iz Sent Etjena u Krasnodar za 12.000.000 evra. Za tri godine u Rusiji inkasiraće čak 9.000.000 evra. 

11.12 - ZVANIČNO: Iskusni štoper Salvatore Boketi kao slobodan igrač potpisao je za Veronu.  

11.09 ZVANIČNO: I još jedan veteran ima novi klub, kao što je pre neki dan najavljeno. To je Alesandro Dijamanti (36). On je potpisao za Vester Junajted iz Australije. 

11.05 - ZVANIČNO: Doskorašnji napadač Midlzbroa Martin Brajtvajt (28) potpisao je na četiri godine sa španskim Leganesom. Englezima ide obeštećenje teško 6.000.000 evra. 

11.02 - Nekadašnji napadač kijevskog Dinama, Nanta i Rena - Ismael Bangura (34), raskinuo je ugovor sa Al Raedom i sada je slobodan u izboru nove sredine.

11.00 - ZVANIČNO: Veteran iz Malija Mustafa Jatabare (33) prešao je iz Konje u Sivas. 

10.54 - Pojedini pouzdani novinari na društvenim mrežama pišu kako je Hames Rodrigez ponuđen Milanu, ali pitanje je kada je do te ponude došlo. Pošto nakon povrede Marka Asensija ne bi trebalo da bude iznenađenje ukoliko Zinedin Zidan odluči da ga povuče sa transfer liste. 

10.51 - Tu su i detalji vezani za Totenhemovo flertovanje sa Dibalom. Opširnije OVDE

10.48 - Evo detalja vezanih za Sergejev transfer u Mančester. Izgleda da je konačno sve utanačeno. Oširnije OVDE.

10.42 - ZVANIČNO: Posle višemesečnih pregovora RB Lajpcig je konačno došao do svoje velike želje Ademole Lukmana (21) iz Evertona. Za to zadovoljstvo iskeširao je Karamelama čak 25.000.000 evra. Uskoro opširnije...

10.31 - ZVANIČNO: Džordan Aju je novi igrač Kristal Palasa, ugovor na tri godine. Za sada nema preciznih informacija koliko je obeštećenje dobio Svonsi. nagađa se - oko 3.000.000 evra. 

10.07 - BLIZU! Gazeta delo Sport tvrdi da je agent Sergeja Milinkovića Savića - Mateja Kežman, dobio dozvolu da definiše poslednje detalje transfera veziste Lacija u Mančester Junajted. Uskoro opširnije...

09.59 - Sampdorija i Boka Juniors stupili su kontakt i imaju nameru da razmmene igrače. Kako pišu italijanski mediji ideja kluba iz Đenove je da u Buenos Ajres pošalje Gastona Ramireza, a da zauzvrat dobije Kristijana Pavona. Radilo bi se o pozajmicama. Za sada nema više detalja. Takođe, napominje se da Samp ima pretenzije prema 19-godišnjem Agustinu Almedri iz Boke, ali Argentinci za njega traže čak 20.000.000 evra...

09.54 - Tutosport javlja da Žoao Kanselo presira Juventus da što pre završava njegov transfer u Mančester Siti. Portugalac se više ne oseća prijatno u Torinu jer je Mauricio Sari po dolasku saopštio da na njega ne računa. Podsetimo, u grupi igrača koje treba prodati (po Sarijevom nalogu) nalaze se još Blez Matuidi, Mario Mandžukić i Huan Kvadrado.

09.50 - Još jedna vrlo zanimljiva vest ovog jutra stiže sa Ostrva: Totenhem je navodno kontaktirao Juventus i raspitao se za cenu Paula Dibale! Informaciju je palsirao The Evening Standard koji tvrdi da bi to sasvim sigurno bio novi transfer-rekord Pevaca. Podsetimo, oni su u ovom prelaznom roku doveli Tangija Ndombelea za 60.000.000 evra, čime su jednom već oborili klupski rekord. Procene su da Dibala sigurno ne bi koštao manje od 90.000.000. Uskoro opširnije...   

09.44 - Krenućemo s udarnom vešću na Skaj sportu, a ona glasi da se Mančester Junajted povlači iz trke za kapitena lisabonskog Sportinga Bruna Fernandeša (24). Skaj zapravo konstatuje da su vrlo male šanse da Portugalac potpiše za Junajted ovog leta i da su sve spekulacije do sada stizale isključivo iz njegove domovine, te da nisu baš utemeljene. U prevodu, pitanje je koliko su Englezi zaista zagrizli za ovog vezistu... 


Dobro jutro, poštovani čitaoci MOZZART Sporta i ljubitelji fudbalske pijace. Sa vama je danas u prvoj smeni Predrag Dučić. Pre nego što krenemo, predlažemo da se OVDE podsetite kakve su sve aktivnosti klubovi imali tokom jučerašnjeg dana, a ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara