Holandija sa pola gasa dobila Austriju i obezbedila prvo mesto

Izvor: B92, 17.Jun.2021, 20:06

Holandija sa pola gasa dobila Austriju i obezbedila prvo mesto

Na "Johan Krojf" areni u Amsterdamu se od 20 časova sastaju Holandija i Austrija.

U pitanju je duel dve prvoplasirane ekipe grupe C, pošto su obe startovale sa pobedama u prvom kolu Evropskog prvenstva.

"Lale" su pred svojim navijačima bile bolje od Ukrajine rezultatom 3:2 u verovatno najdinamičnijem meču dosadašnjeg toka turnira.

Frank de Bur je dokazao svima da promena sistema igre nije bila bez podloge, jer je Holandija izgledala fantastično. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Austrija je bila bolja na startu od Severne Makedonije rezultatom 3:1, ali je u tom susretu izgubila temperamentnog Marka Arnautovića.

Srbin u taboru Austrijanaca je dao treći gol za svoju selekciju, a onda vređao Makedonca Alioskog, zbog čega ga je UEFA suspendovala.

Meč u Amsterdamu sudiće izraelski arbitar Orel Grinfeld, a mi ćemo sva dešavana pratiti iz minuta u minut putem Live BLOG-a na B92.net:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽIVO, VIDEO: Austrija - Holandija (21:00), za prolaz dalje i overu osmine finala!

Izvor: Kurir, 17.Jun.2021

Na "Johan Krojf" areni u Amsterdamu se od 20 časova sastaju Holandija i Austrija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.