Holandija razoružala pancere

Izvor: RTS, 13.Okt.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandija razoružala "pancere"

Fudbaleri Holandije savladali su Nemačku 3:0 u meču Grupe 1 A Lige nacija. Selekcije Irske i Danske u Dablinu igrale bez golova. Bugarska posle preokreta savladala Kipar 2:1. Makedonija ubedljiva protiv Lihtenštajna 4:1.
Nemačka fudbalska reprezentacija nalazi se u krizi, a to je se najbolje videlo u Amsterdamu, gde su izabranici Joakima Leva poraženi od Hilandije 3:0.

Imali su "panceri" više >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << loptu u posedu i više udaraca ka golu "lala", ali je samo Manuel Nojer vadio loptu iz svoje mreže i to tri puta.
Domaći su poveli golom kapitena Van Dajka u 30. minutu, da bi Memfis Depaj i Žoržinjo vajnaldum u finišu dotukli razbijene Nemce.
U Grupi 4 Lige B, Irska i Danska u Dablinu su odigrali meč bez golova.
U Ligi C, Bugarska je na svom terenu posle preokreta savladala Kipar 2:1. Gosti su poveli golom Kastanosa u 41. minutu, da bi domaćin u nastavku pogocima Despodova i Nedeleva stigao do tri boda.
Makedonija jesavladala ekipu Lihtenštajna 4:1, u utakmici Grupe 4 Lige D.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugari i Makedonci “tepaju” redom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2018

Fudbalske reprezentacije Bugarske i Makedonije zadržali su maksimalan učinak i posle utakmica trećeg kola Lige nacija, doduše u različitim divizijama takmičenja. Bugarska je u C diviziji u Sofiji savladala Kipar sa 2:1 posle velikog preokreta. Gosti su poveli četiri minuta pre kraja prvog poluvremena...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.