Hoću da crknem, da mogu skočio bih sa nečega... Marsenić neutešan posle meča sa Islandom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 22:58

"Hoću da crknem, da mogu skočio bih sa nečega..." Marsenić neutešan posle meča sa Islandom

Razočaran je...

Reprezentativac Srbije Mijajlo Marsenić dao je zanimljivu izjavu posle remija sa Islandom (27:27) u prvom kolu Evropskog prvenstva.

Srbija je imala dva gola prednosti na minut do kraja meča, ali nije uspela da zadrži to vođstvo.

- Nisam gledao poslednji napad, ustvari jesam, ali kao da nisam. Hoće srce da mi iskoči. Znao sam da ćemo igrati top protiv Islanda, imali smo na minut pre kraja dva gola razlike. Jako smo tužni i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razočarani. Naravno, sad će svi da pričaju da smo odigrali super, potpisali bi bod pre utakmice, ali ja ne bih. Rekao sam pre utakmice da ćemo mi njih da dobijemo i bili smo na pragu pobedu, ali smo trebali da budemo malo pametniji - rekao je Marsenić za portal "Balkan handball", pa nastavio o mentalitetu.

- Ovo je razlika između dobrih i vrhunskih ekipa. Vrhunska ekipa sebi ne sme da dozvoli ovakav pad u poslednja dva napada. Hoću da crknem, da mogu skočio bih sa nečega. Dali smo sve od sebe, umrli smo na terenu, zaustavili njihove najbolje igrače i došli na prag pobede i sve prokockali jeftino - smatra Marsenić.

"Orlovi" u nedelju od 20.30 protiv Mađarske imaju priliku za popravni.

 - Biće katastrofa ako i od sutra budemo nervozni i razmišljamo o ovoj utakmici, jer će nas Mađarska sigurno kazniti - jasan je Marsenić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.