Hoće li se igrati meč Darušafaka - Virtus? Stigle najnovije informacije

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2020, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li se igrati meč Darušafaka - Virtus? Stigle najnovije informacije

Po rasporedu, ovaj duel bi trebalo da bude odigran u sredu.

Posle jednomesečne pauze, nastavlja se takmičenje u Evrokupu mečevima poslednjeg kola Top 16 faze.

U Partizanovoj grupi će u centru pažnje biti duel direktnih rivala za drugo mesto koje vodi u četvrtfinale, duel Darušafake i Virtusa iz Bolonje.

Međutim, neizvesno je kada će taj meč biti odigran.

Predviđeni termin je 4. mart, ali zbog epidemije koroinavirusa u Italiji, još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se čeka odluka turskih vlasti da li će dozvoliti odigravanje ovog meča, odnosno da li će dozvoliti ulazak ekspediciji iz Italije.

''Sportando'' večeras prenosi da će utakmica svakako biti odigrana da nije opcija da se meč registruje službemjim rezultatom, već da će se nakdano odrediti drugi termin i mesto odigravanja, ukoliko nadležni u Turskoj ne dozvole da se igra u sredu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Odložena utakmica Darušafaka – Virtus

Izvor: B92, 02.Mar.2020

Utakmica poslednjeg kola Top 16 faze Evrokupa između Darušafake i Virtusa je odložena...Turska vlada zabranila je ulazak u državu svima koji su u poslednjih 15 dana bili u Italiji, što je značilo da ne postoje nikakve šanse da se ovaj meč odigra...Čekala se zvanična potvrda turske vlade kako...

Nastavak na B92...

Hoće li Beograd pomoći Teu i Pefiju?

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2020, 12:12

I dalje je neizvesno gde će se odigrati utakmica Darušafake i Virtusa...Partizan je prošao dalje u četvrtfinale Evrokupa kao prvoplasirani tim, ali će morati da pobedi Trento kako bi osigurao i prednost domaćeg terena i u narednim fazama ukoliko prođe četvrtfinale...Ono što nije jasno jeste...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.