Hoće li Beograd pomoći Teu i Pefiju?

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2020, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Beograd pomoći Teu i Pefiju?

I dalje je neizvesno gde će se odigrati utakmica Darušafake i Virtusa.

Partizan je prošao dalje u četvrtfinale Evrokupa kao prvoplasirani tim, ali će morati da pobedi Trento kako bi osigurao i prednost domaćeg terena i u narednim fazama ukoliko prođe četvrtfinale.

Ono što nije jasno jeste ko će biti drugi u grupi, Darušafaka i Virtus će se boriti za to mesto.

Upravo bi ta dva tima u međusobnom duelu trebalo da odluče pobednika, a ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se ne zna jeste kada će se taj meč odigrati.

Utakmica je odložena jer je Ministarstvo spoljnih poslova Turske zabranilo letove iz Italije i onima koji su putovali u Italiju u prethodnih 14 dana. Evroliga traga za rešenjem, pominje se Berlin zbog broja Turaka koji žive tamo, ali pita se i Virtus koji nije imao let za Tursku.

Oni žele da igraju u Beogradu, Evroliga razmatra i tu opciju, pa nije isključeno da će Beograd ove nedelje biti domaćin dve utakmice Evrokupa.

Danas ćemo saznati konačnu odluku.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.