Hoće li Partizan večeras ZGAZITI od prvog minuta?

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Partizan večeras ''ZGAZITI'' od prvog minuta?

Branio je i na Banjici protiv ''Građevinara'', večeras će opet biti starter.

Partizan u 18:30h igra meč osmine finala Kupa Srbije, a mrežu crno-belih čuvaće Marko Jovičić, s obzirom da je prvi golman Vladimir Stojković prethodnih dana bio na azijskoj turneji sa reprezentacijom Srbije.

On je branio i u nedavnom prvenstvenom meču protiv istog rivala, ali na Banjici, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Partizan uz dosta muke slavio sa 4:2.

''Drugi put branim protiv Rada, imaćemo jednu tešku utakmicu, jer Rad je dobar protivnik, iako ne izgleda tako na tabeli. Treba da izađemo na teren i da zgazimo od prvog minuta.

Nije nam tada bilo lako, vodili smo 2:0, opustili se u tom drugom poluvremenu, primili dva gola, pa je bilo problema. Imaju nekoliko iskusnih igrača i zato kažem ne smemo da se opuštamo, ne samo protiv Rada.

Ne sme sada da nam se dogodi to što nam se desilo na Banjici.

Mi smo Partizan i svaka utakmica kad krene, mi počinjemo sa negativim rezultatom (0:0)'',
izjavio je Jovičić i pozvao navijače da u što većem broju podrže crno-bele večeras.

Podsetimo, svi koji imaju kartu za meč sa Jang bojsom, večeras će moći besplatno da uđu na tribine stadiona u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đukić dosta rotirao, ne počinju šestorica standardnih! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017

Branilac trofeja u Kupu Srbije dočekuje večeras ekipu Rada u odloženom susretu osmine finala najmasovnijeg takmičenja...Pauza izazvana obavezama reprezentacija završava se danas za fudbalere Partizana koji će u odloženoj utakmici osmine finala Kupa Srbije ugostiti Rad...Biće to drugi meč dva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.