Hoće li Nejmar početi večeras protiv Reala? Ovako će izgledati pakleni napad PSŽ-a!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Nejmar početi večeras protiv Reala? Ovako će izgledati ''pakleni'' napad PSŽ-a!

Naša najveća pažnja će večeras, naravno, biti usmerena ka ''Marakani'' i utakmici Crvene zvezde i Bajerna, ali u isto vreme je i spektakl u Madridu.

Na ''Santijago Bernabeu'' večeras će snage odmeriti ekipe Real Madrida i Pari Sen Žermena, početak je u 21 čas, a u pitanju su dve prvoplasirane ekipe iz Grupe A.

PSŽ u prva četuri kola ima stopostotan učinak, već je izborio plasman u nokaut fazu takmičenja, a Madriđani žele da zadrže kakve-takve šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za osvajanje prvog mesta u grupi.

Iako imaju prednost domaćeg terena, fudbalerima Reala večeras neće biti nimalo lako protiv izvanredne ofanzivne linije Pari Sen Žermena.

Prema poslednjim informacijama koje je ovog popodneva preneo ESPN, prva zvezda PSŽ-a Brazilac Nejmar neće biti u startnoj postavi, baš kao ni Edinson Kavani.

Pomenuti izvor navodi da će napad šampiona Francuske predvoditi Ikardi, Mbape i Anhel Di Marija, bivši fudbaler Reala.

Moćan napad, čak i bez Nejmara i Kavanija...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nejmar na klupi protiv Reala

Izvor: B92, 26.Nov.2019

Najskuplji fudbaler sveta Nejmar da Silva biće rezerva PSŽ u derbiju petog kola Lige šampiona protiv Real Madrida...PSŽ je obezbedio plasman u nokaut fazu takmičenja sa maksimalnim učinkom u prva četiri meča Grupe A...Parižani u utorak od 21h gostuju na Santjago Bernabeuu Realu, koji se već...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.