Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2020, 18:53

Himki sprema budžet za jesen, uskoro i o Švedovom statusu

Generalni menadžer kluba iz Podmoskovlja kaže da su sve priče o mogućim dolascima samo u domenu spekulacija

Niko još nije siguran da li će Aleksej Šved ostati u Himkiju i posle leta. Najboljem igraču kluba iz Podmoskovlja praktično je istekao ugovor i ima mogućnost da bira novu sredinu. Mogla bi to da bude NBA liga, ali pod određenim garancijama. Šuška se i o velikom transferu u neki bogati evropski klub, ali sve su karte zasad sakrivene...

Rusku i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << evropsku košarkašku javnost iznenadila je vest da Šved nije potpisao produžetak saradnje sa Himkijem, odnosno da su pregovori i dalje otvoreni. Njegov agent Obrad Fimić nedavno je ruskim medijima otkrio da je Šved u razgovorima sa nekoliko klubova, ali nije precizirao da li se radi o poslodavcima s ove ili one strane Atlantika. Već, samo da je ruski šuter slobodan u izboru sredine.

Generalni menadžer Himkija Pavel Astahov nije mogao da iznese konkretan odgovor da li će Šved ostati ili ne, ali je nagovestio da će uskoro sve biti rešeno i poznato. Da bi se to desilo, Himki prvo mora da reši pitanje budžeta.

“Sve priče koje se pojavljuju o mogućim dolascima su samo spekulacije i mišljenja javnosti iz različitih uglova. U ovom trenutku pravimo budžet za narednu sezonu, kada se to bude rešilo, onda ćemo se baviti ugovorima igrača koji su nam interesantni“, rekao je Astahov.

Nedavno je objavljeno da je prva želja Himkija Derik Vilijams kome je istekao ugovor u Fenerbahčeu i navodno je bilo samo pitanje momenta kada će klub i američki krilni centar potpisati ugovor. Međutim, sada je sve to dovedeno u pitanje. Bar dok se ne reši stanje u kasi posle teškog udarca koji su pretrpeli svi zbog pandemije virusa korona...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.