Heski i Gudjonsen kao nekada, 72-godišnji tandem pogurao Bolton ka pobedi

Izvor: Blic, 26.Dec.2014, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heski i Gudjonsen kao nekada, 72-godišnji tandem pogurao Bolton ka pobedi

Emil Heski odigrao je prvi meč u dresu Boltona i u 36. godini pokazao da ga golgeterski njuh nije napustio, a uz pomoć vršnjaka Ejdura Gudjonsena povukao ekipu do pobede nad Blekburnom sa 2:1 u 23. kolu Čempionšipa.

Duel ekipa koje su se godinama takmičile u Premijer ligi podsetio je na neke davne dane, a ovi napadači koliko će značiti Boltonu u nastavku sezone.

"Roversi" su poveli preko Kinga u 41. minutu, da bi se za izjednačenje pobrinuo snažni Heski na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << asistenciju Gudjonsena sa leve strane na isteku sat vremena igre, da bi Pretli zatresao mrežu Blekburna za preokret i pobedu.

Heski je u igru ušao u pauzi između dva poluvremena, dok je Gudjonsen napustio igru u 76. minutu, a zanimljivo da njih dvojica zajedno imaju 72 godine.

Pre dolaska u Bolton, Heski je poslednje dve sezone igrao za Njukasl Džetse, a bivši napadač Barselone i Čelsija, Gudjonsen se vratio u Englesku iz Belgije (Briž).

Tako su dva veterana pomogla da Bolton trijumfuje u "premijerligaškom" susretu i nanesu Blekburnu treći poraz u poslednje četiri utakmice, a time i dovedu svoju ekipu na devet bodova od zone koja vodi u plej-of.

Bolton i Blekburn su do sezone 2011/12. igrali zajedno u Premijer ligi, dok na kraju te iste godine nisu ispali sa 18. i 19. pozicije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.