Hemofarm poražen, bez šanse za četvrtfinale Evrokupa

Izvor: Blic, 22.Feb.2011, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm poražen, bez šanse za četvrtfinale Evrokupa

Košarkaši Hemofarma izgubili su u Zagrebu od ekipe domaće Cedevite sa 73:71 (25:24, 17:20, 18:10, 13:17), u utakmici petog kola I grupe druge faze Evrokupa.

Ovim porazom Vrščani su ostali bez šansi da se plasiraju među osam najboljih timova u Evrokupu ove sezone.

Vršačkoj ekipi to je bio četvrti poraz u takmičenju, dok je Cedevita zabeležila treću pobedu.

Ekipe su se smenjivale u većem delu meča, ali je Cedevita ušla u završnicu sa nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poena prednosti. Ipak, Hemofarm je 20 sekundi pre kraja smanjio na 72:71. Nakon toga Marino Baždarić izborio je dva slobodna bacanja za Cedevitu, ali je pogodio samo prvo.

Priliku da odvede Hemofarm u produžetak propustio je Abdul Hamid Mustafa koji je bio neprecizan u šutu za dva poena u poslednjim sekundama.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Korsli Edvards sa 17 poena, Donte Drejper dodao je na to još 15, a Vedran Princ 14 poena.

U ekipi Hemofarma najbolji strelac bio je Mladen Jeremić sa 15 poena, dok je poen manje ubacio Miljan Pavković.

Povezane vesti: Hemofarm pobedio Cedevitu u Evrokupu Evrokup: Hemofarm u grupi sa Uniksom i Cedevitom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.