Haverc već Arsenalov, poznat i broj koji će nositi na dresu

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 12:49

Haverc već Arsenalov, poznat i broj koji će nositi na dresu

Kai Haverc je praktično već fudbaler Arsenala.

Iako londonski klub još nije objavio zvaničan transfer reprezentativca Nemačke, jasno je da će on naredne sezone igrati na Emirejtsu.

Arsenal će za njegov dolazak platiti Čelsiju 75 miliona evra, a na društvenim mrežama se već pojavio i video gde on priča o razlozima zašto je odabrao da nosi broj 29 koji će nositi i u Arsenalu.

"Imam taj broj već godinama. Izabrao sam ga kada sam postao profesionalac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Nemačkoj i uvek mi je od tada donosio sreću. Ima veze i sa mojim bratom. Kada smo igrali video igrice imali smo dresove sa tim brojem. Za mene je to savršen broj i jedva čegam da ga opet ponesem igrajući u crvenom", rekao je Haverc.

Broj 29 u Arsenalu je ostao slobodan odlaskom Matea Genduzija.

O Havercu je uoči transfera sa mnogo komplimenata pričao i menadžer Arsenala Mikel Arteta.

"Kai je već pokazao mnogo, čak i u Ligi šampiona. On je talentovan igrač, može da igra na mnogo pozicija, a ima samo 24 godine", rekao je Arteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.