Hari Kejn stao rame uz rame s velikanima engleskog fudbala

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari Kejn stao 'rame uz rame' s velikanima engleskog fudbala

Centarforu Totenhema je pošlo za rukom nešto što je samo četvorici engleskih fudbalera pre njega u istroji Premijer lige.

O čemu se radi?

Kejn je juče već u prvom minutu otvorio 'Pevcima' vrata pobede protiv Bornmauta na 'Vajt Hart Lejnu', to mu je bio 20. prvenstveni gol u sezoni.

Na taj način postao je tek peti engleski fudbaler u istoriji koji je dve sezone za redom premašio cifu od 20 postignutih golova u Premijer ligi.

Pre njega to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su učinili Endi Kol, Les Ferdiand, Robi Fauler i Alan Širer.

Hari Kejn je vodeći strelac Premijer lige sa 21 golom nakon 31. kola.

5 - Harry Kane has become the 5th Englishman to score 20+ goals in consecutive PL seasons (Cole, Ferdinand, Fowler & Shearer). Glory.

— OptaJoe (@OptaJoe) March 20, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PL - Gracijano Pele MVP 31. kola (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2016

Robusni napadač Sautemptona bio je inicijator preoketa protiv Liverpula i stoga mu je pripalo zvanje najboljeg igrača 31. kola u izboru sajta 'WhoScored.com'...Italijan je postigao jedan gol i dva namestio Sadiju Maneu u pobedi nad Liverpulom na 'Sent Merizu' na utakmici u kojoj su 'Redsi' imali dva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.