Hari Kejn - Mačka iz visokog društva

Izvor: Sportske.net, 15.Apr.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari Kejn - "Mačka iz visokog društva"

Napadač Sparsa je danas postao tek četvrti fudbaler u istoriji Premijer lige koji je treću sezonu za redom dosegao cifru od 20 postignutih golova.

Kejn se u velikom stilu vratio na teren posle četrsetodnevne  pauze od povrede.

U "pokeru" Totenhema protiv Bornmauta na 'Vajt Hart Lejnu' na premijeri 33. kola Premijer lige sudelovao je golom i asistencijom i bio konstarntna opasnost za gol 'Tešnjica'.

Početkom drugog poluvremna sjajni centarfor je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zatresao mrežu Artura Boruca i povisio prednost 'Pevaca' na 3:0, i tako došao do 20. prvenstvenog gola u tekućoj sezoni.

To mu polazi za rukom već treću sezonu u nizu, prošle je bio najbolji strelac Premijer lige sa 25 golova, pretprošle je dao 21.

Pre njega, u istoriji Premijer lige 20 i više golova tri sezone za redom uspevali su da postignu samo Alan Širer, Tijeri Anri i Rud Van Nistelroj.

Stoga možemo da konstatujemo da je Hari Kejn od danas član elitnog napadačkog društva.

4 - Harry Kane is only the 4th player to score 20+ goals in 3 consecutive @premierleague seasons (Shearer, Henry, van Nistelrooy). Elite. pic.twitter.com/bHYKYzKUZ1

— OptaJoe (@OptaJoe) April 15, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Evrogol napadača Votforda poništen zbog milimetarskog ofsajda! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Apr.2017

Baš šteta, milimetri su bili u pitanju...U finišu meča na 'Vikaridž Roudu' između Votforda i Svonsija, odigranog u okviru 33. kola Premijer lige, pri minimalnom vođstvu domaćina, napadač "Stršljenova" Stafano Okaka je makazicama zatresao mrežu "Labudova" samo što je ušao u igru, ali njegova...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.