Evrogol napadača Votforda poništen zbog milimetarskog ofsajda! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Apr.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrogol napadača Votforda poništen zbog milimetarskog ofsajda! (video)

Baš šteta, milimetri su bili u pitanju.

U finišu meča na 'Vikaridž Roudu' između Votforda i Svonsija, odigranog u okviru 33. kola Premijer lige, pri minimalnom vođstvu domaćina, napadač "Stršljenova" Stafano Okaka je makazicama zatresao mrežu "Labudova" samo što je ušao u igru, ali njegova golčina nije prizanta zbog ofsajda.

Linijski sudija je bio u pravu što je podigrao zastavicu, ali ipak ostaje žal jer je ovo jedan od najlepših golova ove sezone u Premijer ligi.

Pogledajte ovu situaciju u prilogu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li su "Građani" oštećeni za penal? (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Apr.2017

Stiče se utisak da je bilo elemenata da sudija pokaže na belu tačku...Igrao se 27. minut utakmice 33. kola Premijer lige na 'Sent Merizu' između Sautemptona i Mančester Sitija, Leroj Sane je izašao sam pred Forstera, obišao ga, golman "Svetaca" ga je potkačio, ali se pištaljka nije čula...Sudija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.