Harden ide u Kinu? VIDEO

Izvor: B92, 15.Avg.2023, 18:43

Harden ide u Kinu? VIDEO

Američki košarkaš Džejms Harden nalazi se u čudnoj situaciji.

Kako je prvobitno objavio Vojnarovski, Filadelfija je završila sve pregovore i objavila da će Džejms Harden ostati u Siksersima, ali...

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak, na kojem se vidi, odnosno čuje kako nekadašnji MVP kritikuje generalnog menadžera Derila Morija i govori upravo suprotno.

"Atletik" prenosi da Harden nema nameru više da igra za 76erse i sve neodoljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podseća na problem koji su imali sa Benom Simonsom.

Harden je tokom karijere na sličan način već isforsirao odlazak iz Hjustona u Bruklin, iz kojeg je 2022. stigao u Filadelfiju.

Ovih dana se govori da je NBA liga u problemu ukoliko ovakvo ponašanje postane normalno, pošto i Dejm Lilard na neki način ucenjuje timove da bude trejdovan u Majami.

Kako možete čuti na priloženom video snimku, postoji šansa da vidimo "Mesi scenario" i da Džejms Harden karijeru nastavi u Kini.

On je u Kini već sada, pa su glasine "podgrejane"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.