Haos u Podgorici: Ruski golman pogođen bakljom u glavu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Podgorici: Ruski golman pogođen bakljom u glavu (VIDEO)

Golman Rusije Igor Akinfejev je pogođen bakljom sa severne tribine stadiona u Podgorici. Ruski čuvar mreže prebačen je direktno u Hitnu pomoć, gde mu je ukazana pomoć. Utakmica kvalifikacija za EP, Crna Gora - Rsuija je prekinuta u 67. minutu, pošto je ponovo pogođen jedan od fudbalera gostujućeg tima.

Kako javljaju ruski mediji napadač na ruskog golmana, je uhapšen, a vođe navijača Crne Gore se najpre sa razglasa, a potom i lično u svlačionici izvinio ruskim fudbalerima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za nerede na stadionu.

Kako javljaju crnogorski mediji, golman reprezentacije Rusije u svesnom je stanju. Zadržan je u hitnoj pomoći pošto mu je izgoreo deo kose od baklje, a njegovo mesto među stativama zauzeo je Jurij Lodigin, javile su podgoričke "vijesti". Posle incidenta, svi igrači poslati su u svlačionice, a u međuvremenu došlo je i do koškanja između navijača Crne Gore i Rusije na južnoj tribini Gradskog stadiona.

Dva sata pre početka meča pod Goricom oko stotinak pristalica ruske reprezentacije skandiralo: "Rusi i Srbi, braća zauvek". Navijači su pokušali da zapale američku zastavu, ali ih je u tome sprečila crnogorska policija.

Srbi i Rusi zajedno na Crnu Goru!

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Potpuni haos pod Goricom - Rusi napustili teren, definitivan prekid! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Mar.2015

Pratite tekstualni prenos utakmice iz Podgorice..UTAKMICA JE PONOVO PREKINUTA I DEFINITIVNO SE NEĆE NASTAVITI VEČERAS!..Prema poslednjim informacijama iz Podgorice, sa zapadne tribine Stadiona pod Goricom poleteo je sitan predmet, verovatno upaljač, koji je pogodio Olega Šatova! Dmitri Kombarov je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.