Haos oko Grizmana, nije gotovo?!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos oko Grizmana, nije gotovo?!

Atletiko neće odustati, izdali su zvanično saopštenje!

Antoan Grizman je postao član Barselone.

Ili nije.

Makar tako tvrdi Atletiko iz Madrida. Priča je jednostavna, oni osporavaju klauzulu koja je do pre sedam dana bila 200 miliona.

Prema Madriđanima, Barsa ne može da plati 120 miliona, jer je ranije dogovorila transfer, tačnije 14. maja kada je Grizman objavio odlazak.

"Prema zakonu i činjenicama, zbog svega što je radio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrač, mi ćemo osporiti transfer pred sudovima", stoji u zvaničnom saopštenju "Jorgandžija".

Oni traže da Barselona plati još 80 miliona, što Kataloncima ne pada na pamet.

Čini se da, i ako bi proces završio na sudu, to bi potrajalo, pa nema bojazni da bi španska federacija mogla da zabrani igranje Francuz dok se čitav slučaj ne reši.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.