KONAČNO: Barselona potvrdila - Grizman je stigao!

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: Barselona potvrdila - Grizman je stigao!

Atletiko Madrid isterao svoje i dobiće željeni novac... A Barselona jednu od zvezda fudbala!

Izgleda da je saga gotova, Grizman je novi fudbaler Barselone.

Advokati francuskog fudbalera platili su danas depozit od 120 miliona u prostorijama La Lige i aktivirali otkupnu klauzulu za prelazak iz Atletiko Madrida u redove Katalonaca, a Barselona je to potvrdila u popodnevnim satima na svom profilu.

Grizmanovi zastupnici iskoristili su opciju iz ugovora >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i tako stvorili uslove da za transfer na Nou Kamp posle dvomesečnog nagađanja i "seljakanja" fudbalera u bordo-plavo.

Barsa je pokušala da smanji cenu, da izbegne plaćanje ogromne svote novca, ali na kraju nije uspela.

Madriđani nisu poklekli, isterali su svoje i inkasirali onoliko koliko su najviše mogli da dobiju.

Sada se čeka ozvaničenje, Grizman neće biti predstavljen na terenu kao što je to inače običaj zbog toga što je u toku rekonstrukcija stadiona, a sledeći logičan potez je potpis ugovora sa Barselonom na pet godina.

Ovaj 28-godišnji golgeter u maju je objavio da odlazi iz Atletika, ubrzo je bilo poznato da ide u španskog šampiona, ali je tek od 1. jula mogao da aktivira klauzulu od 120 miliona evra, jer je njegova sloboda do tog datuma prema ugovoru koštala čak 200 miliona.

Njegov dolazak u Barselonu stvoriće sjajni napadački trio zajedno sa Lionelom Mesijem i Luisom Suarezom, a uz eventualni dolazak Nejmara sigurno bi bili prvi favorit za osvajanje svih takmičenja u kojima učestvuju.

You were waiting for this. pic.twitter.com/vVR0Prmy0b

— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 12, 2019

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više nema dileme, plaćena klauzula, čeka se zvanična potvrda Barse! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019

Novac je donet u prostorije španske Primere...Kao što je i najavljeno, Antoan Grizman će ukoro postati novi fudbaler Barselone...Njegovi advokati su danas u prostorije španske Primere doneli 120 miliona evra, potrebnih da ga oslobode ugovora sa madridskim Atletikom...Barselona sada čeka da uplata...

Nastavak na Sportske.net...

Kapa dole, Grizman finansirao kompletan prelazni rok bivšeg kluba!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2019, 09:34

Ovo se zove dobar posao, novac samo pristiže!..Antoan Grizman se preselio u Barselonu, a transferu su se najviše obradovali u San Sebastijanu...Francuz je ponikao u mlađim kategorijama Sosijedada, u Madrid je otišao nakon što je Atletiko želeo da plati klauzulu od 30 miliona. Onda je dogovoreno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.