Haos na Tumbi - Prekid posle poništenog gola, predsednik PAOK-a uneo pištolj na teren! (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na "Tumbi" - Prekid posle poništenog gola, predsednik PAOK-a uneo pištolj na teren! (video) (foto)

Neverovatne stvari dešavaju se u grčkom fudbalu u završnici sezone. Derbi PAOK - AEK prekinut zbog sudijske odluke da domaćinu bude poništen gol u 89. minutu. Predsednik PAOK-a ušao na teren sa pištoljem.

Pre samo dve nedelje bili smo svedoci ispada navijača PAOK-a zbog kojeg derbi sa Olimpijakosom nije ni odigran, a danas su viđene još gore scene u Solunu.

Pred derbi PAOK - AEK u Solun je stiglo obaveštenje da crno-belima neće biti oduzeta tri boda zbog incidenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji su prethodili neodigranom derbiju sa Olimpijakosom zbog čega je večerašnji meč dobio dodatni značaj.

PAOK je sa dva boda zaostatka za AEK-om ponovo ušao u borbu za titulu na koju se u Solunu čeka od 1985. godine ali je posle svega viđenog večeras verovatno neće dočekati ove godine.

Derbi susret 25. kola grčke Super lige između PAOK-a i AEK-a prekinut je u 89. minutu nakon što je glavni sudija na asistenciju pomoćnika poništio gol domaće ekipe.

Gol je poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se navodno našao igrač koji je loptu preskočio na gol liniji i nije imao kontakt sa njom, ali je izgleda sudija smatrao da je ometao golmana.

Usledili su protesti na terenu i sa tribina. Na travnjaku se pojavio i prvi čovek PAOK-a Ivan Savidis koji je za pojasom imao pištolj i koji je, prema rečima predstavnika AEK-a, poručio sudiji Jorgosu Kominisu da je "mrtav čovek".

Zbog najnovijih incidenata PAOK bi ponovo mogao da izgubi utakmicu za "zelenim stolom" ali i da mu budu oduzeti bodovi što bi značio definitivan kraj nadanja o šampionskoj tituli.



PAOK vs. AEK Athens.

11/03/18.

PAOK scored the winner in the 90’ minute and it was wrongly ruled out for offside. The clubs president then took to the pitch in protest against the decision with a revolver sidearmed and a Russian heavy by his side... 😳 pic.twitter.com/JPglhfUCKf

— TheRealCasuals (@Real_Casuals_66) March 11, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) PREDSEDNIK PAOKA S PIŠTOLJEM UTRČAO NA TEREN I PREKINUO MEČ: Haos u Grčkoj posle poništenog gola crno-belima iz Soluna

Izvor: Kurir, 11.Mar.2018

Vlasnik Fudbalskog kluba PAOK IVan Savidis uleteo je na teren tokom meča sa AEK-om, noseći za pojasom pištolj.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.