Haos kod Srba u Al Hilalu – Nejmar se umalo potukao sa trenerom!

Izvor: B92, 24.Sep.2023, 21:00

Haos kod Srba u Al Hilalu – Nejmar se umalo potukao sa trenerom!

Iako Al Hilal veoma dobro u šampionatu Saudijske Arabije, postoje ozbiljne trzavice unutar tima, i to na relaciji trener – najveća zvezda.

Naime, kako piše španski "Mundo deportivo", Brazilac Nejmar je ušao u ozbiljan sukob sa trenerom Žoržom Žesusom, a umalo je došlo i do fizičkog obračuna.

Igrači, među kojima su i Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, na treningu su prisustvovali konfliktu, a kome je prethodila javna osuda igre Nejmara od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strane Žesusa na konferenciji za medije.

Portugalski trener je izneo niz primedbi, na koje je brazilski superstar odreagovao burno posle remija Al Hilala protiv Navbahora iz Uzbekistana u azijskoj Ligi šampiona.

Kako to obično biva u klubovima gde se vrti ogroman novac, staće se na stranu najplaćenijeg igrača, pa bi sve moglo da rezultuje smenom Žesusa.

"Nejmar se umalo potukao sa Žesusom nakon remija u azijskoj Ligi šampiona i odmah nakon toga zatražio je njegovu smenu od čelnika kluba. Brazilac se nije proslavio u tom meču, ispromašivao se i rizikovao crveni karton, pa je zbog toga u svlačionici došlo do rasprave. Trener Žesus mu je oštro zamerio, a prema izveštajima medija, umalo je došlo do fizičkog sukoba. Direktori Al Hilala sastali su se sa trenerom i upozorili ga da bi uskoro mogao da dobije otkaz ako ne popravi stanje u klubu", navodi "Mundo Deportivo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.