Hamšikov gol izazvao stampedo navijača.. ali bukvalno! (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 25.Feb.2011, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamšikov gol izazvao stampedo navijača.. ali bukvalno! (VIDEO)

Gol koji je postigao fudbaler Napolija Marek Hamšik protiv Viljareala u 18. minutu, mogao je da izazove novi Hejsel. Fanatični navijači Napolija su bili toliko ushićeni zbog gola svog idola, da su probili zaštitnu ogradu na južnoj tribini El Madrigala. Srećom, niko nije teže povređen. A mogao je da nastrada i sam Marek.
Kasnije se ispostavilo da taj gol nije bio dovoljan da Napoli prođe dalje, jer je Viljareal preokrenuo rezultat još u prvom delu i otišao u narednu rundu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << title="Post on Google Buzz" class="google-buzz-button" href="http://www.google.com/buzz/post" data-button-style="normal-count" data-url="http://duplipas.com/hamsikov-gol-izazvao-stampedo-navijaca-ali-bukvalno-video/" data-imageurl="">

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.