Hamilton spreman za neprijatan doček u Brazilu

Izvor: TvojPortal.com, 25.Nov.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton spreman za neprijatan doček u Brazilu

Izvor: vesti online
Vozač Meklarena Luis Hamilton rekao je danas da je spreman za neprijatan doček brazilskih navijača na trci za Veliku nagradu Brazila, na kojoj je pre tri godine oduzeo titulu domaćem takmičaru Felipeu Masi.





Hamilton je 2008. postao šampion Formule 1 posle osvojenog petog mesta u najdramatičnijoj završnici u istoriji tog sporta.

Glavni konkurent vozača Meklarena Felipe Masa trijumfovao je na stazi Interlagos, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << to nije bilo dovoljno da prestigne Hamiltonovo vođstvo, koji je trku završio na petom mestu.

"Ne znam šta da očekujem, ali sigurno će biti nekih ljutih Masinih navijača. Bilo je teško kad smo se takmičili za šampionsku titulu, ali mislim da će sada biti sve uredu. Ukoliko ne, biće zanimljivo", rekao je Hamilton.
Opsirnije procitajre na ovom linku.

Brazilformula 1hamilton

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.