Hamilton pobedio u u trci za Veliku nagradu Kine

Izvor: Beta, 20.Apr.2014, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton pobedio u u trci za Veliku nagradu Kine

BEOGRAD, 20. aprila 2014. (Beta) - Vozač Mercedesa, Britanac Luis Hamilton, pobedio je u nedelju u trci Formule jedan za Veliku nagradu Kine u Šangaju i ostvario treću uzastopnu pobedu u šampionatu.

Hamilton je do pobede došao za jedan sat, 36 minuta, 52 sekunde i 810 stotinki. On je tako ostvario 25. pobedu u šampionatu i izjednačio se sa Nikijem Laudom po broju pobeda.

Drugo mesto zauzeo je Nemac Niko Rozberg, takodje iz Mercedesa, sa 18,686 sekundi zaostatka i to je treći put uzastopno da je na podijumu iza Hamiltona.

Treći kroz cilj prošao je Španac Fernando Alonso iz Ferarija sa 25,765 sekundi zaostatka.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Hamilton pobedio u u trci za Veliku nagradu Kine

Izvor: Studio B, 20.Apr.2014

Vozač Mercedesa, Britanac Luis Hamilton, pobedio je u nedelju u trci Formule jedan za Veliku nagradu Kine u Šangaju i ostvario treću uzastopnu pobedu u šampionatu. ..Hamilton je do pobede došao za jedan sat, 36 minuta, 52 sekunde i 810 stotinki. On je tako ostvario 25. pobedu u šampionatu i izjednačio...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.