Hamiltonu pol po kiši u Kini

Izvor: B92, 19.Apr.2014, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamiltonu pol po kiši u Kini

Vozač Mercedesa Luis Hamilton startovaće sa pol pozicije na četvrtoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, Velikoj nagradi Kine.

Hamilton je do treće najbolje startne pozicije zaredom, posle trka u Maleziji i Bahreinu, došao krugom od 1:53.860 minuta u kišnim uslovima u Šangaju.

Britancu će se na startu trke, u nedelju od 9 časova po srednjoevropskom vremenu, u prvom redu pridružiti Danijel Rikardo u bolidu Red Bula, dok će treći biti aktuelni šampion Sebastijan Fetel.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamiltonu pol po kiši u Kini

Izvor: B92, 19.Apr.2014

Vozač Mercedesa Luis Hamilton startovaće sa pol pozicije na četvrtoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, Velikoj nagradi Kine...Hamilton je do treće najbolje startne pozicije ove sezone, posle trka u Australiji i Maleziji, došao krugom od 1:53.860 minuta u kišnim uslovima u Šangaju...Britancu...

Nastavak na B92...

F1: Hamilton na polu u Kini

Izvor: AutoBlog, 19.Apr.2014

 Vozač Mercedesa Luis Hamilton kao da se "pretplatio" ove sezone na pol-pozicije. Brtitanac je posle Australije i Malezije bio najbolji i u kvalifikacijama za trku za Veliku nagradu Kine. Hamilton je najbrži krug na stazi u Šangaju, po kišovitom vremenu odvozio u vremenu od 1:53.860 minuta. Ove...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.