Hamilton najbrži na drugom treningu u Abu Dabiju

Izvor: B92, 10.Dec.2021, 16:34

Hamilton najbrži na drugom treningu u Abu Dabiju

Vozač Mercedesa Luis Hamilton bio je najbrži na drugom slobodnom treningu uoči poslednje trke sezone u Formuli 1, koja se vozi za Veliku nagradu Abu Dabija.

Sedmostruki svetski šampion je ostvario vreme 1:23,691 minut, dok je drugi završio vozač Alpina Esteban Okon, sa zaostatkom 0,343 sekunde.

Treći je trening završio Hamiltonov klupski kolega Valteri Botas (0,392), a četvrto vreme je ostvario vozač Red Bula Maks Ferstapen (0,641).

Do desetog mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plasirani su još, Serhio Peres iz Red Bula, Fernando Alonso iz Alpina, Juki Cunoda iz Alfa Taurija, Šarl Lekler i Karlos Sainc iz Ferarija, kao i Pjer Gasli iz Alfa Taurija.

Na samom kraju treninga vozač Alfa Romea Kimi Raikonen, kojem je ovo poslednji trkački vikend u karijeri, izgubio je kontrolu nad bolidom i udario je u ogradu.

Poslednja ovosezonska trka vozi se u nedelju od 14.00, a za titulu se bore Ferstapen i Hamilton, koji imaju identičan broj bodova - 369,5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.