Hames nagovestio gde će igrati sledeće sezone!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hames nagovestio gde će igrati sledeće sezone!

Puno se govori o sudbini kolumbijskog veziste ovih dana.

Stigao je Hames Rodirgez u redove minhenkog Bajerna leta 2017. godine iz madridskog Reala, na dvogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa.

Delovalo je da je Bajern napravio dobar posao, ali iako je igrao dobro pod Hejnkesom, ne cvetaju mu ruže na "Alijanc Areni" pod palicom Nika Kovača.

Zbog toga se sve više govori o njegovoj sudbini u Minhenu, sve se manje šanse daju tome da će Bavarci iskoristiti dogovorenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << opciju sa Realom i otkupiti njegov ugovor od Madriđana.

U slučaju da odustanu, Hames bi se vratio u Real, koji je u međuvremenu doživeo brojne promene, pa bi Kolumbijac mogao da dobije drugu šansu na "Bernabeu".

Traže ga i brojni klubovi, navodno je Napoli favorit za njegov potpis, zbog Karla Anćelotija sa kojim je sarađivao i u Realu, ali sam fudbaler je nagovestio da bi voleo da ostane u španskoj prestonici.

"U Madridu imam sve, imam kuću, ljude koji me vole... Videćemo šta će se desiti, u ovom trenutku imam ugovor sa Bajernom, želim samo da završim sezonu pa ćemo videti", rekao je Rodrigez, a dodao je i da je i dalje u kontaktu sa pojedinim igračima madridskog Reala.

Dosta će zavisiti i od toga ko će od naredne sezone predvoditi madridski Real sa klupe, trenutno je na tom mestu Santijago Solari, koji se dobro snalazi u poslednje vreme, "Los Blankosi" su popravili formu i igraju najbolji fudbal ove sezone, ali ukoliko se ne dokopa neke "srebrnine", mala je šansa da će Argentinac ostati na klupi "kraljevskog" kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pre par meseci mu tražili naslednika, sada ga kuju u zvezde - Kako je Kovač preokrenuo sezonu u Minhenu

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019

Bilo je puno kritika, ali sada je došao red i na hvalospeve...Niko Kovač je letos, na iznenađenje mnogih, postavljen za šefa struke minhenskog Bajerna...To je bilo svojevrsno priznanje za trenera koji je kao igrač branio boje minhenskog kluba, kako je na klupi Ajntrahta beležio sjajne rezultate,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.