Halilhodžić odbija ponude: Znam da me tamo vole, ali...

Izvor: B92, 04.Feb.2024, 12:54

Halilhodžić odbija ponude: Znam da me tamo vole, ali...

Bosanskohercegovački trener Vahid Halilhodžić i dalje je bez angažmana.

Nekoliko selekcija koje su okončale Afrički kup nacija su ga želele, a Halilhodžić nije želeo da otkriva imena tih reprezentacija.

"Pre svega, želim da potvrdim da me zovu sa svih strana, možda pet ili šest reprezentacija koji su napustili Afrički kup nacija me kontaktiralo i žele da me angažuju, ali ne mogu otkrivati njihov identitet", rekao je Halilhodžić i dodao:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Verujte mi, telefon mi ovih dana ne prestaje da zvoni. Još nisam dobio zvaničnu ponudu Tunisa. Znam da me tamo vole, ali možda neću biti na raspolaganju da treniram tamošnju selekciju. Ne zaboravite da mnoge reprezentacije u Africi vole Vahida i žele da ih treniram tako da ne znam šta će se dogoditi u profesionalnoj budućnosti, videćemo".

Halilhodžić je u karijeri vodio reprezentacije Obale Slonovače, Alžira, Japana i Maroka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.