Haland: Srećan sam u Mančester sitiju, ali se nikada ne zna šta budućnost donosi

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 17:55

Haland: Srećan sam u Mančester sitiju, ali se nikada ne zna šta budućnost donosi

Norvežanina povezuju sa prelaskom u Real Madrid.

Fudbaler Mančester sitija Erling Haland izjavio je danas da je srećan u engleskom klubu, ali je dodao "da se nikada ne zna šta budućnost donosi", prenose britanski mediji. Haland (23) je u Mančester siti stigao 2022. godine iz Borusije Dortmund. On ima ugovor sa engleskim klubom do juna 2027. godine. Međutim, pojedini svetski mediji su objavili da bi norveški fudbaler mogao 2025. da pređe u madridski Real.

 - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zaista sam srećan u Mančester sitiju. Zaista sam zadovoljan ljudima koji me okružuju: trenerom, direktorima, rukovodstvom... Reći ću nešto što će sada da završi na svim naslovnim stranama - nikada se ne zna šta budućnost može da donese. Možete ovo da napišete, ali morate da napišete i sve ono što sam rekao na početku, a to je da sam sada srećan - rekao je Haland na konferenciji za medije u Mančesteru uoči revanš meča osmine finala Lige šampiona sa Kopenhagen.

Norveški fudbaler je istakao da u ovom trenutku ne razmišlja o produženju ugovora sa Mančester sitijem.

 - Fokusiran sam na teren. Imamo dosta utakmica. Pre dva dana smo imali derbi sa Mančester junajtedom, sledi Liga šampiona, a u nedelju igramo sa Liverpulom. Moram da se fokusiram na sve to - dodao je Haland koji je ove sezone odigrao 31 meč za Mančester siti i postigao je 28 golova u svim takmičenjima. - Propustio sam dosta prilika ove sezone i verovatno ću u budućnosti da promašim još koju. Ljudi će me kritikovati. Da li bi trebalo da razmišljam o tome? Ne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Haland: Srećan sam u Sitiju, ali se ne zna šta budućnost donosi

Izvor: B92, 05.Mar.2024

Fudbaler Mančester sitija Erling Haland izjavio je da je srećan u engleskom klubu, ali je dodao "da se nikada ne zna šta budućnost donosi"...Haland (23) je u Mančester siti stigao 2022. godine iz Borusije Dortmund. On ima ugovor sa engleskim klubom do juna 2027. godine...Međutim, pojedini svetski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.