Hal se vratio u Premijer ligu: Evrogol Dijamea vredan 200 miliona evra! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hal se vratio u Premijer ligu: Evrogol Dijamea vredan 200 miliona evra! (VIDEO)

Posle samo godinu dana, Hal se vratio u elitni rang engleskog fudbala.

To pravo ekipa Stiva Brusa izborila je nakon pobede u finalu plej-ofa na Vembliju protiv Šefild Venzdeja 1:0, golom Mohameda Dijamea.

Bilo je to pravo malo remek delo Senegalca, koji je u 72. minutu, sa dvadesetak metara na fantastičan način pogodio gol protiv ekipe koja ni posle 16 godina neće "videti" elitni fudbal, sem na televiziji.

- Pre godinu dana plakali smo zbog ispadanja, danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << lijemo suze radosnice. Presrećan sam zbog svakog igrača, menadžera i svih ostalih - rekao je posle meča emotivni kapiten Hala Majkl Doson.

Plasman u Premijer ligu, zna se, Halu je doneo i ogroman prihod koji ide uz mesto u elitnom rangu, a koji je procenjen na blizu 210 miliona evra!

Ono što je takođe zanimljivo je da je i ovo finale, kao i dva prethodna, dobila ekipa koja je godinu dana ranije ispala iz Premijer lige. Pre Hala, to su uradili KPR i Norič.

Foto: Tanjug/Ap



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.