Tigrovi se vratili u Premijer ligu! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2016, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tigrovi" se vratili u Premijer ligu! (video)

Poznat je i poslednji učesnik najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Engleskoj. To je Hal Siti, koji je u finalu plej-ofa Čempionšipa na 'Vembliju' savladao Šefild Venzdej zahvaljujući evrogolu Senegalca Diamea.

Hal je bio bolji i konkretniji rival i sasvim zasluženo izborio promociju.

Škotski reprezentativac Robertson je propustio najbolju priliku za 'Tigrove' u prvom poluvremenu, Šefild Venzdej je tada imao dosta sreće.

Trenutak odluke zbio se u 71. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minutu kada je senegalski reprezenativac Mohamed Diame uputio neodbranjiv udarac ka golu Vestvuda i doneo pobedu Halu i povratak u društvo najboljih.

U finišu je viđena velika drama pred golom Hala, Šefild je tražio penal u nadoknadi, ali se pištaljka glavnog sudije Madlija nije čula.

Stiv Brus po drugi put u svojoj trenerskoj kariejri uspeva da obezbedi promociju u Premijer ligu, nakon Birmingema, to mu je pošlo za rukom sa Halom.

'Tigrovi' su regularni deo Čempionšipa završili na četvrtom mestu na tabeli. U polufinalu plej-ofa bili su bolji od Derbi Kauntija u dvomeču, dok je Šefild eliminisao Brajton.

Pored Hal Sitija, direktan plasman u Premijer ligu obezbedili su Barnli i Midlsboro.

U Čempionšip su ispale ekipe Njukasla, Noriča i Aston Vile.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.