Hadžibegović: Novi Pazar cilja gornji deo tabele u Super ligi

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadžibegović: Novi Pazar cilja gornji deo tabele u Super ligi

Sportski direktor odbojkaškog kluba Novi Pazar Enes Hadžibegović rekao je da će, uz par kadrovskih promena, taj klub naredne sezone igrati značajnu ulogu u Super ligi.
On je na prijemu kod gradonačelnika Novog Pazara Meha Mahmutovića istakao da je plasmanom u Super ligu ostvaren istorijski uspeh odbojkaškog sporta u ovom gradu.
Svakako da bez pomoći gradske uprave ne bismo došli do ovog cilja i nadam se da ćemo uz njihovu podršku igrati značajnu ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u elitnom rangu. Uveren sam da se nećemo boriti za opstanak i cilj nam je da budemo u gornjem delu tabele – rekao je Hadžibegović.
Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović čestitao je odbojkašima i rukovodstvu na velikom uspehu i obećao im da će grad i u budućnosti biti uz njih.
Isplatilo se ulaganje u sport i sportsku infrastrukturu. Fudbaleri na renoviranom Gradskom stadionu igraju Super ligu, evo sad će i odbojkaši u novoj dvorani Pendik nastupati u elitnom domaćem takmičenju, a nadam se da će im se uskoro pridružiti i ostali sportski kolektivi – rekao je Mahmutović.
Odbojkaši Novog Pazara osvojili su šampionsku titulu u Prvoj odbojkaškoj ligi, a u poslednjem kolu savladali su na gostovanju direktnog rivala za plasman u Super ligu, Inđiju sa 3:0.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Super liga - istorijski uspeh odbojkaša

Izvor: SandzakInfo.net, 09.Apr.2014

Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović primio je članove šampionskog Odbojkaškog kluba ''Novi Pazar'', koji su, ulaskom u Super ligu Srbije, ostvarili dugogodišnji san i istorijski uspeh za novopazarsku odbojku.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.