Hadersfild se pojačava u komšiliku?

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadersfild se pojačava u komšiliku?

Engleski mediji pišu da će novopečeni premijerligaš pokušati da dovede u svoje redove jednog od najboljih igarča svog najvećeg rivala.

"Terijeri" žele u svojim redovima napadača Lidsa Krisa Vuda.

Novozelanđanin je bio najbolji strelac u Čempionšipu u sezoni za nama, postigao je čak 27 golova, a u komšiluku očigledno veruju da bi mogao da rešeta i u Premijer ligi.

Na 'Eland Roudu' strahuju da će Vud da napusti klub jer je javno izrazio nezadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je menadžeru Gariju Monku uručen otkaz.

Ostalo mu je još dve godine ugovora sa Lidsom, a osim lokalnog rivala Hadersfilda, interesovanje za 25-godišnjeg centarfora pokazali su još Kristal Palas, Svonsi, Stouk, Vest Hem, Vest Bromvič Albion i Sautempton.

Ipak, po kladionicama je Hadersfild najveći favorit, mada je kvota za njegov ostanak u Lidsu manja nego za transfer u bilo koji od pomenutih klubova. Lids ga je doveo iz Lestera leta 2015. godine za 3 miliona funti, a sada bi mogao da ga proda za mnogo veći novac.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ko će prvi do najboljeg strelca Čempionšipa?

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017

Engleski mediji pišu da će ovog leta čak sedam premijerligaša pokušati da dovede u svoje redove napadača koji je u sezoni za nama terorisao protivničke golmane u Čempionšipu...Lids ponovo nije uspeo u nameri da se vrati u društvo najboljih, ostali su 'Beli' bez daha u finišu, ostali su i bez...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.