Ko će prvi do najboljeg strelca Čempionšipa?

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će prvi do najboljeg strelca Čempionšipa?

Engleski mediji pišu da će ovog leta čak sedam premijerligaša pokušati da dovede u svoje redove napadača koji je u sezoni za nama terorisao protivničke golmane u Čempionšipu.

Lids ponovo nije uspeo u nameri da se vrati u društvo najboljih, ostali su 'Beli' bez daha u finišu, ostali su i bez menadžera, a mogli bi i bez najboljeg igrača Krisa Vuda.

Novozelanđanin je bio najbolji strelac u Čempionšipu u sezoni za nama, postigao je čak 27 golova, a u komšiluku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << očigledno veruju da bi mogao da rešeta i u Premijer ligi.

Na 'Eland Roudu' strahuju da će Vud da napusti klub jer je javno izrazio nezadovoljstvo kada je menadžeru Gariju Monku uručen otkaz.

Ostalo mu je još dve godine ugovora sa Lidsom, a interesovanje za 25-godišnjeg centarfora pokazali su novopečeni premijerligaš, lokalni rival Hadersfild, te Kristal Palas, Svonsi, Stouk, Vest Hem, Vest Bromvič Albion i Sautempton.

Po kladionicama su 'Terijeri' najveći favoriti, mada je kvota za njegov ostanak u Lidsu manja nego za transfer u bilo koji od pomenutih klubova. Lids ga je doveo iz Lestera leta 2015. godine za 3 miliona funti, a sada bi mogao da ga proda za mnogo veći novac.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.