HRVATI PIŠU: U Ciboni se sprema novi trener Zvezde!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 13:20

HRVATI PIŠU: U Ciboni se sprema novi trener Zvezde!?

Vlada Jovanović stiga u Zagreb.

Neće biti lako Vladi Jovanoviću na klupi Cibone. Dokokrašnji trener FMP-a dočekan je “na nož” u Zagrebu o čemu svedoči nekoliko škakljivih pitanja hrvatskih novinara.

Liverpul je konačno u formi – vezao je dve pobede od po 3:1 kao gost (Totenhem i Vest Hem) i večeras (21.15) raspoložen dočekuje Brajton. Bitno je da pobedi i zbog derbija protiv Sitija za vikend. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 2,05. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Brajton.

Jedno je bilo posebno zanimljivo, a tiče se čaršijskih priča da je mladi srpski strateg stigao u Zagreb kao produkt tajnog dogovora između direktora Cibone Domagoja Čavlovića i predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića i da će se Jovanović, navodno, u Zagrebu pripremati za trenera beogradskih crveno-belih

- Na to mogu samo da se nasmejem, jer to jednostavno nije istina. Uostalom, ja sam u FMP-u dobio otkaz. Ne mogu da shvatim da neko veruje u te priče i to ne bi trebalo da bude tema ozbiljnog razgovora – istakao je Jovanović za Večernji list.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ARAPI SPREMAJU MILIONE: Sprema se novi odlazak sa Marakane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021

Rastanak se primakao...Nakon neuspešnih pregovora između Rize i beogradske Crvene zvezde oko transfera pojem bi Aleksa Vukanović prešao u redove turskog prvoligaša, pojavio se novi klub koji je zainteresovan za Zvezdinog ofanzivca. Po saznanjima Maxbet sporta navodi se da je reč o klubu Al Ain...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.