HRVAT DOLAZI U JUVENTUS: Vlahović i Kostić dobijaju novog trenera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 13:29

HRVAT DOLAZI U JUVENTUS: Vlahović i Kostić dobijaju novog trenera (FOTO)

Alegri odlazi.

Za italijanske mediji nema dileme. Juventus će u novu sezonu krenuti sa novim trenerom. "Korijere Torino" piše da su uspostavljeni prvi kontakti između Juventusa i Igora Tudora (45).

Isti izvor tvrdi kako je trener Marselja prvi kandidat za naslednika Masimilijana Alegrija, što će sa oduševljenjem prihvatiti Dušan Vlahović i Filip Kostić, koji se baš i nisu proslavili sa sadašnjim trenerom.

🚨🚨 Os >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primeiros contatos começaram entre a Juventus e Igor Tudor, que é favorito para substituir Max Allegri no verão.

-@CorriereTorino pic.twitter.com/J1h772p1br

— Central da juve | Fan Acount 🇧🇷 (@Juvenewsbr) May 25, 2023

Alegri bi na kraju sezone mogao da dobije otkaz jer će završiti drugu sezonu zaredom bez trofeja, a njegovim radim sa fudbalerima i defanzivnim stilom igre niko nije oduševljen.

Tudor je ujedno i želja Kristijana Gintolija, verovatno budućeg sportskog direktora Juventusa. Gintoli je jedan od tvoraca šampionskog Napolija, a Tudorove ideje se podudaraju s njegovom vizijom.

Igor Tudor je u sezoni 2020/21 bio asistent u Stručnom štabu Juventusa. Hrvatski stručnjak ove sezone sa velikim uspehom predvodi Olimpik iz Marselja sa kojim je izborio plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.