Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT TIKET DANA: Inter je ‘sigurica’, Strazbur rizik – ali sjajna kvota

Ponovo je jedan meč i drugog dana vikenda bio koban, ali smo za danas pokušali da izaberemo dobitnu kombinaciju mečeva po kvotama kladionice ‘Maxbet’.
INTER – SAMPDORIJA 1 (1.35)
Kvalitet je na strani ekipe iz Milana, koja iza sebe ima dobar niz koji želi da večeras produži, kako bi izborili mesto za plasman u Evropu.
SONDERJISKE – KOPENHAGEN 2 (1.65)
Jasno je da gosti žele što pre kroz plej-of da overe novu titulu, a sve sem nova tri boda >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na gostovanju predstavlja kiks.
STRAZBUR – SOŠO 1 (2.05)
Francuski susret donosi rasplet ili možda novi zaplet u cilju plasmana u viši rang. Obe ekipe su podjednakih kvaliteta, ali gosti na strani nisu po tradiciji mnogo opasni.
J. AJAKS – J. UTREHT GG (1.50)
Susret mladih timova treba da donese golove na obe strane, sto je veoma realna opcija, pošto odbrane nisu u prvom planu.
Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 6.84.
The post HOTSPORT TIKET DANA: Inter je ‘sigurica’, Strazbur rizik – ali sjajna kvota appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.