Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2017, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT FANTAZI: Ekipe sa vrha imaju uglavnom lak posao, iskoristite njihove napadače (FOTO)

Borba u Premijer ligi se zahuktava, kao i u našem HotSport Fantaziju.
Iz kola u kolo se povećava broj učesnika naše lige koja trenutno broji 421 ekipu.
‘Tron’ suvereno čuva Slobodan Prodan sa ekipom ‘I tako’ koji je već dugo na prvoj poziciji HotSport.rs lige. Za petama mu je Miloš Grubor, a kako i ne bi kada njegov Čelsi trenutno igra u najboljoj formi u engleskoj. Inače, ekipa ovog momka se zove ‘Chelsea’. Na treću poziciju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je skočio Ivan Stanković, strateg ekipe ‘Dzedaji****’ koji je od prve trojice imao najbolji učinak u prošlom kolu.
Dušan Božić (ekipa ‘Душан ФЦ’) je ‘nazadovao’, te je sada četvrti, dok je na petom mestu Milan Munižaba i njegov ‘Ole Gunnar Soskjaer’.

Derbi ovog kola igraće se u Mančesteru, snage će odmeriti Siti i Totenhem. Dosta igrača u svojim redovima ima defanzivce ovih ekipa, pogotovo Sparsa, naš savet je – sklonite ih! Biće golova, neće mirovati mreže, što automatski znači da neće biti ‘klin šit’ poena.
U ovom kolu će, štio se vrha tabele tiče, lak posao imati Liverpul koji na ‘Enfildu’ igra sa fenjerašem Svonsijem. Takođe Junajteg gostuje Stouku, što ne bi trebalo da bude veći problem za Murinjove pulene. Londonski timovi, Arsenal i Čelsi, takođe nemaju tešak posao. ‘Tobdžije’ čekaju Barnli, a ‘plavci’ Hal Siti.

Premijer liga, 22, kolo:
Subota:
13.30 Liverpul – Svonsi
16.00 Bornmut – Votford
16.00 Kristal Palas – Everton
16.00 Midlzbro – Vest Hem
16.00 Stouk – Mančester Junajted
16.00 VBA – Sanderlend
18.30 Mančester Siti – Totenhem
Nedelja:
13.00 Sautempton – Lester
15.15 Arsenal – Barnli
17.30 Čelsi – Hal



Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

The post HOTSPORT FANTAZI: Ekipe sa vrha imaju uglavnom lak posao, iskoristite njihove napadače (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.